Cum poti fi online cu extensia .online


Fara indoiala, extensia .online este una dintre cele mai recunoscute si cautate din randul noilor TLD-uri. Si cum altfel ai putea avea o prezenta online remarcabila, daca nu cu un domeniu .online? Urmatoarele cifre demontreaza faptul ca, la un an de existenta, este un domeniu de top, memorabil la nivel international.

.Online a depasit recordul de cel mai inregistrat domeniu intr-o singura zi, cu peste 38.000 de inregistrari in doar 24 de ore de la lansare. La doar un an distanta, extensia se claseaza in top 10 cele mai cautate domenii la nivel international, aflandu-se pe locul 8 in clasament cu peste 700 de mii de inregistrari.

De asemenea, de la aparitia acesteia, a fost in primele 5 domenii care a avut cea mai rapida ascensiune. In Europa, .online este cea mai cunoscuta extensia de domeniu din categoria noilor TLD-uri, in timp ce, la nivel mondial este clasata a treia cea mai populara.

Iti doresti o prezenta online cu extensia .online? Mxhost ofera spre inregistrare domenii .online la doar 44 euro+tva/1 an.


Lasa un mesaj