Cum sa cresti revanzarea domeniilor prin intermediul afacerii de reseller


Majoritatea developerilor, dezvoltatorilor web sau designerilor se gandesc la un moment dat sa isi extinda afacerea si in zona hostingului. Astfel, apeleaza la servicii de reseller hosting. Pentru a vinde hosting, multi clienti au nevoie si de un domeniu, motiv pentru care este in avantaj sa devii si reseller de domenii. Totusi, cum faci sa iti extinzi si cresti cat mai mult afacerea cu revanzarea domeniilor?

Cauta cel mai avantajos provider – cu cat poti obtine un pret mai bun pentru domenii, cu atat poti crea un pret mai avantajos din care sa ramai cu un profit mai mare prin revanzarea domeniilor. Cu cat cumperi un domeniu mai scump, cu atat pretul de revanzare va fi mai mare sau profitul mai mic.

Ofera preturi atractive – trebuie sa incepi sa cunosti clientii si sa te intrebi cat sunt dispusi acestia sa ofere pentru inregistrarea unui domeniu. De asemenea, trebuie tinut cont de pretul pietei, sa nu fie cu mult mai ridicat Acest lucru se imbina cu alegerea unui provider de domenii ce ofera preturi cat mai avantajoase.

Ofera promotii si oferte – pentru a atrage clientii, trebuie sa le oferi reduceri, promotii sau discounturi substantiale. Chiar daca profitul nu va fi unul mare, cel putin castigi un portofoliu important de clienti care, daca vor fi multumiti, vor reveni si pentru alte achizitii.

Ofera servicii aditionale si beneficii – unui client ii place sa aiba toate serviciile intr-un singur loc. Tocmai din acest motiv, cu cat ii satisfaci mai mult nevoile si cerintele, cu atat va deveni mai fidel. Desigur, trebuie sa oferi un suport tehnic excelent, lucru care, de obicei este asigurat de providerul de la care detii un pachet de reseller.

Activitati de marketing – pentru a-ti face brandul cunoscut si pentru a creste vanzarea domeniilor si a hostingului, trebuie sa fii implicat in activitati de marketing, social media, SEO, advertoriale si activitate in comunicarea cu clientii si potentialii clienti, mai ales in mediul online.

Asigura satisfactia clientului – un client multumit de serviciile tale cu certitudine va recomanda mai departe. Este una dintre cele mai bune metode de promovare si acest lucru poate fi indeplinit doar prin servicii exceptionale si suport prompt.

Incearca sa respecti acesti pasi si cu siguranta, afacerea ta va avea doar de castigat. MxHost este unul din provideri care ofera solutii si pachete de reseller hosting si revanzare domenii la costuri accesibile oricarei afaceri, indiferent ca este vorba de un start-up sau una de succes.


Lasa un mesaj