Cum sa gasesti cel mai bun hosting


Cand vine vorba de alegerea serviciului de hosting, adesea, ne lovim de luarea unei decizii. Acest lucru se datoreaza faptului ca este mare concurenta si ai de unde alege. Cum faci insa diferenta si cum stii care este cea mai buna companie de hosting?

In general, ne orientam dupa recomandarea unei cunostinte, prieten, daca avem de la cine – in caz contrar, accesam motoarele de cautare, cel mai adesea, Google. Care este cea mai mare greseala pe care o fac majoritatea utilizatorilor atunci cand isi cauta servicii de hosting prin intermediul motoarelor de cautare?

Nu cauta pe Google dupa  termenul “cel mai bun hosting”

Poate parea banal, insa acesta este unul dintre termenii de evitat pe care ii introduci in interogarea motoarelor de cautare. De ce? Din simplul motiv ca acesta reprezinta un cuvant cheie introdus de companiile de gazduire, nu este neaparat un adevar.

De obicei, cuvintele cheie de tipul “cel mai bun hosting“, “cea mai buna gazduire“, “top hosting“, sunt targhetate de companiile care isi doresc sa atraga cat mai multi clienti din motoarele de cautare, insa asta nu inseamna ca intr-adevar este cel mai bun provider.

In realitate insa, nu exista un singur provider care poate oferi cel mai bun hosting. “Cel mai bun” este, de cele mai multe ori, un termen subiectiv, in functie de nevoile si cerintele fiecarui client in parte. Astfel, daca pentru unii, o companie de ofera servicii de gazduire poate fi cea mai buna, pentru altii, poate nu este, din varii motive – pot fi de ordin tehnic, de ordin comercial sau suportul oferit clientilor.

Cum iti alegi cel mai bun hosting pentru tine?

Cel mai bun hosting pentru proiectul sau afacerea ta online este acela care se potriveste cu nevoile si cerintele tale. Raportul calitate-pret joaca, de obicei, un rol important in luarea unei decizii potrivite.

Ulterior, suportul tehnic oferit este, de asemenea, un factor important. Cu cat timpul de raspuns este mai scurt si raspunsul este eficient, cu atat mai mult inseamna ca respectiva companie tine la reputatia, nevoile si satisfactia clientului.

Cauta pareri ale clientilor care beneficiaza deja de servicii de la compania de unde urmeaza sa iti achizitionezi un pachet de hosting. Evident, vei gasi pareri pro si contra, clienti multumiti si clienti nemultumiti. Adesea, pareri negative pot veni chiar si din partea concurentei, cu scopul de a strica imaginea. Insa, e important in ce directie se inclina balanta si sa le evaluezi cu atentie review-urile.

Daca nu esti pe deplin convins, poti testa serviciile de gazduire achizitionate, timp de o luna. Tu iti alegi ciclul de facturare si, de obicei, cel mai mic este de o luna. In acest interval de timp iti vei putea da seama daca serviciile se ridica sau nu la nivelul asteptarilor tale. Daca esti multumit, iti poti schimba ciclul de facturare intr-o perioada mai indelungata de timp.

Mxhost ofera servicii de hosting de calitate superioara, activand in industrie de peste 10 ani. Portofoliul de peste 17.000 de clienti multumiti ne reprezinta astazi ca fiind una dintre companiile cu o reputatie pozitiva si infrastructura solida, suport tehnic profesionist, oferind solutii de gazduire in pachete accesibile, adaptate oricarei afaceri online.

 


  • Maftei Mădălina says:

    Bună ziua! Aș vrea să îmi fac propriul blog și aș vrea să cumpăr domeniu și găzduire de la dvs., doar că nu am înțeles prea bine la ce ajută, cum se folosesc ele concret. Vă rog să mă lămuriți, dacă binevoiți. Și încă o întrebare: se poate să plătesc cash? aveți sediu în București? Aștept răspunsurile dvs. O zi bună!

Lasa un mesaj