fbpx

Cum sa incepi un site in 5 minute cu WordPress


Atunci cand ai in plan constructia unui website, cel mai probabil te vei gandi sau ti se va recomanda WordPress. Iar motivele sunt intemeiate sa alegi acest CMS. WordPress a evoluat foarte mult de la lansarea sa din 2003, ajungand sa fie cea mai populara platforma la nivel global, fiind utilizat de peste 30% din mediul online.

Iar MxHost nu face decat sa simplifice procesul de instalare WordPress, prin intermediul oricarui pachet de gazduire cu cPanel, in doar 5 minute. Fiind o platforma open souce, poti incepe sa lucrezi pe o tema simpla si sa o personalizezi cu plugin-urile necesare, in functie de dorinte si preferinte. Nu in ultimul rand, WordPress este foarte usor de configurat, avand la dispozitie foarte multe tutoriale online.

Ce am nevoie pentru un website WordPress?

 

In primul rand, ai nevoie de un nume de domeniu si un pachet de gazduire ce poate fi achizitionat rapid de aici. Acestea pot fi achizitionate simplu si rapid impreuna, pentru a economisi timp si bani dar si pentru a le gestiona mult mai eficient dintr-un singur cont. In functie de resursele necesare, vei achizitiona planul potrivit, urmand sa primesti datele de acces de la contul de hosting. Din cpanel – Softaculous, vei instala rapid WordPress pentru customizarea site-ului. Pentru o performanta sporita, recomandam pachetele special optimizate pentru WordPress, care ofera un boost de viteza, siguranta si securitate.

Si gata, de acum poti incepe constructia propriului website WordPress, indiferent ca voorbim despre un blog, site de prezentare sau magazin online. Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa instalezi o tema potrivita site-ului si sa incepi customizarea acestuia, alaturi de alte plugin-uri instalate daca este cazul.

 


 • Novum Keto says:

  Very nice article and right to the point.
  I don’t know if this is actually the best place to ask but do
  you folks have any thoughts on where to hire some professional
  writers? Thx 🙂

  my website :: Novum Keto

Lasa un mesaj