Cum sa instalezi un website WordPress cu un singur click


Constructia unui website WordPress poate fi una dintre cele mai bune optiuni pentru acei utilizatori care au cunostinte minime si sunt fara experienta, dar isi doresc un website de prezentare sau un blog. Printr-un simplu click, se poate instala platforma WordPress si incepe constructia unui website. La nivel mondial, peste 50 de milioane de website-uri folosesc WordPress.

Pasii crearii unui website WordPress

1. Alege un provider de hosting stabil, care ofera posibilitatea instalarii WordPress printr-un singur click.
2. Gaseste iconul WordPress in panou.
3. Alege un nume de domeniu pentru care doresti instalarea WordPress. Daca nu ai deja unul, inregistreaza-l atunci cand alegi pachetul de gazduire.
4. Click “Install”.

Asta e tot. Poti intra pe website dintr-un browser pentru a testa daca s-a instalat. Ulterior, poti intra in panou sa-l editezi si sa-l customizezi, dupa preferinte.

WordPress detine peste 24% din mediul online si acest procent nu este deloc surprinzator, in conditiile in care pune la dispozitie toate uneltele necesare, teme si plugin-uri care permit crearea unui website personalizat. De asemenea, un alt avantaj major il reprezinta optimizarea pentru motoarele de cautare.

Asadar, daca iti doresti un website si nu doresti sa apelezi la o agentie de web design, cea mai simpla varianta este sa alegi un provider de hosting care pune la dispozitie instalarea CMS-ului cu un simplu click.

MxHost ofera solutii de gazduire cu acces la cPanel ce are inclus Softaculous, prin intermediul caruia se pot instala aproape 350 de CMS-uri disponibile, inclusiv WordPress.

 


  • Buna ziua,

    Initial, cand am achizitionat pachetul de hosting de la MXHost, l-am cumparat pentru un blog Soul Delight. Ulterior, am adaugat inca un domain Crisalix si am incercat sa il public cu Open Cart insa mi-am cam prins urechile pe acolo si m-am decis sa creez acest al doilea site pe WordPress. Problema e ca nu mai stiu cum sa instalez acest domeniu Crisalix pe WordPress fiindca nu mai gasesc iconul de WP in cPanel. Please help! Multumesc.

Lasa un mesaj