fbpx

Cum sa-ti alegi hostingul potrivit in 2019

hosting-2019

Internetul a devenit o a doua lume; sunt peste 1.9 miliarde de website-uri active. Ce trebuie sa stii este ca fiecare dintre acestea sunt stocate pe diferite servcii de gazduire ce pastreaza in siguranta informatiile, prin oferirea unei game largi de servicii. Totusi, cum alegi corect un furnizor de gazduire web in 2019, cand varietatea e atat de mare?

Pentru cei care au in plan primul lor website, actiunea poate fi destul de dificila, fara o experienta in spate cu un anumit furnizor de servicii de gazduire. S-ar putea sa fie complesiti de costuri, optiuni, pachete variate sau notiuni tehnice. Pentru a lua cea mai buna decizie de achizitie a unui serviciu de gazduire, iata cateva notiuni esentiale ce trebuie avute in vedere:

 

Ce este un serviciu de gazduire?

 

La o simpla cautare pe internet, vei observa un spectru larg de servicii de gazduire, gratuite sau platite. Totusi, care este diferenta?

In primul rand, serviciile de gazduire gratuite vor fi oferite pe un subdomeniu, acestea nu includ un nume de domeniu. De exemplu, Blogger si WordPress sunt doua servicii de gazduire gratuite, insa link-ul site-ului tau va arata de forma gazduire.wordpress.com. Acest lucru duce la pierderea credibilitatii in mediul online cat si a calitatii serviciilor oferite catre consumatori.

Nume de domeniu propriu – pentru a fi profesionist, ai nevoie de un nume de domeniu propriu, usor de momorat si intuitiv.

Viteza de incarcare – viteza este, de asemenea, un factor de luat in considerare, pentru o incarcare rapida a paginilor site-ului.

Securitate – siguranta site-ului este indispensabila, astfel ca un furnizor de servicii platite va securiza mai bine datele stocate.

Serviciu clienti – un furnizor de servicii gratuite nu ofera serviciu de suport tehnic in cazul in care ai nevoie, comparativ cu un furnizor de servicii platite.

Cheltuieli – aparent, s-ar putea sa crezi ca beneficiezi de un serviciu gratuit, insa pierderea este mult mai mare fata de costul unui abonament de gazduire.

Atunci cand urmeaza sa creezi un website, piesa esentiala in puzzle este gasirea unui furnizor de hosting cu servicii sigure si fiabile. Alege un furnizor de gazduire ce asigura un uptime de 99.9%, o buna viteza de incarcare a paginilor site-ului daca acesta este bine optimizat si un spatiu, memorie si procesor suficiente pentru necesitatea rularii site-ului.

Nu in ultimul rand, alegerea unui furnizor de servicii de gazduire trebuie cautat dupa stabilitate, vechime, servicii raport calitate-pret care, de obicei, se pot releva dupa recomandarile clientilor actuali.

MxHost este unul din cei mai vechi furnizori de servicii de hosting incredere de pe piata din Romania, asigurand siguranta datelor, uptime si viteza sporita prin tehnologii si medii de stocare superioare, serviciu suport clienti profesional. Totodata, asigura toate resursele si serviciile suplimentare pentru un pachet complet de servicii, precum inregistrarea de domenii, certificate SSL pentru criptarea datelor.

 

 

 


  • vieru says:

    As dori sa-mi faceti o oferta pentru serviciile mentionate mai sus, pentru nivel de inceput si niste inform legate de upgrade-urile ulterioare.
    Multumesc!

Lasa un mesaj