fbpx

Cum să vă adaptați afacerea la schimbările din 2021


Finalul anului este un moment bun pentru a reflecta asupra planurilor de afaceri viitoare și asupra modului în care doriți să se extindă în anul următor. Dacă sunteți proprietarul unei companii, fie că e online sau nu, este o idee minunată să faceți rezoluții care vă vor ajuta să vă simplificați viața și să vă dezvoltați afacerea în anul următor.

Chiar și cele mai de succes companii se confruntă cu schimbări perturbatoare care duc la închideri și concedieri. Dar, oricare ar fi viitorul, acum este momentul să vă uitați la strategia dvs. și să încercați să extrageți orice învățături pozitive din impactul provocat de COVID-19.

Cu obiective eficiente puteți construi o afacere prosperă, tocmai de aceea o să vă prezint o listă cu rezoluții de afaceri pentru anul 2021 care, dacă sunt implementate pot aduce beneficii majore afacerii dvs.

1.Construiți un plan de comunicare cu clienții prin orice modalitate

De la vânzări până la producție și livrare, înțelegerea cerințelor clientului dvs. pentru produsele și serviciile furnizate și livrate competitiv, dar „în siguranță” va fi vitală. Noile strategii de comunicare, marketing și vânzări combinate cu o bună înțelegere a psihologiei consumatorilor vor fi necesare pentru a obține avantaj în noi medii din ce în ce mai competitive și pentru a crea „noi interacțiuni” și noi relații cu clienții.

2.Investiți în măsuri de securitate cibernetică

Instituțiile mari și firmele de tehnologie nu sunt singurele care trebuie să se preocupe de securitatea online. Fiecare companie ar trebui să ia măsuri adecvate pentru a proteja împotriva criminalității cibernetice și pentru a pune în aplicare cele mai bune mijloace de apărare împotriva virușilor, malware-ului și a altor astfel de amenințări online.

3.Acordați atenție serviciului de asistență clienți

Cu totții suntem de acord că „customer is king” de aceea rezoluțiile dvs. ar trebui să reflecte acest lucru. Tot ce aveți nevoie sunt statisticile pentru a înțelege nevoile clienților și pentru a stii ce funcționează în cazul afacerii dvs. În anul 2021 investiți mai mult în serviciul pentru clienți, utilizați serviciul de e-mail, LiveChat și telefon pentru a analiza motivele care stau la baza alegerii mărcii dvs. Luați măsuri pentru a îmbunătăți produsele și serviciile sau pentru a satisface așteptările clienților.

4.Stabiliți obiective realiste

Cheia oricărui sistem organizațional bun este crearea de obiective Este ușor să vă lăsați cuprins de emoția unui nou an și să priviți asupra schimbărilor majore. Dar pentru ca un sistem organizațional să fie durabil, deciziile care urmează a fi luate trebuie să fie realiste. Stabiliți obiective SMART (specifice, măsurabile, realizabile, realiste și în timp util) pe baza analizei tendințelor de afaceri actuale și a oportunităților de piață. Este esențial să vă setați planificarea pentru anul viitor în contextul viziunii dvs. generale. Orice obiective sau strategii stabilite pentru 2021 ar trebui să contribuie activ la realizarea viziunii pe termen lung. Uitați-vă bine la ceea ce a funcționat și nu a funcționat pentru dvs. și personalul dvs. în ultimul an. Utilizați analizele pentru a vă actualiza obiectivele pentru 2021.

5.Supravegheați în mod regulat strategiile de marketing și planul de afaceri – explorați noi idei de marketing.

În trecut companiile subestimau importanța publcității online, crezând că dacă afacerile lor sunt offline, nu au nevoie de social media pentru a se face cunoscuți și nu au nevoie de un site web sau de o locație pe google. Acum din ce în ce mai multe companii investesc în marketing digital. Stagnarea provocată de pandemie pentru o grămadă de industrii în 2020, a făcut ca în 2021 aceste oportunități să fie principale pentru unele întreprinderi. Profitați de această nouă speranță și explorați oportunitățile de marketing pe care nu le-ați putut încerca anul acesta. Puteți extinde prezența online a mărcii dvs. accesând canale noi pe care vă simțiți confortabil să creați conținut. Acestea includ podcast-uri, canale YouTube sau pur și simplu un cont pe o platformă de socializare pe care nu vă aflați acum. Indiferent de ce decideți, nu uitați că trebuie să puteți urmări performanța, astfel încât să vă puteți adapta și optimiza eforturile.

6.Folosiți-vă de date 

Dacă 2020 ne-a învățat ceva, e că imprevizibilitatea este cel mai mare risc pentru orice întreprindere. Deși nu putem prezice evenimente globale majore, ar trebui să fim conștienți de ceea ce se întâmplă la nivel de industrie. Acest lucru înseamnă că ar trebui să fim familiarizați cu comportamentul utilizatorului, dar și să ținem pasul cu concurența.

Majoritatea experților susțin că, după COVID-19 va mai fi nevoie să treacă un timp pentru a se restabili prosperitatea economică. Pe măsură ce vă confruntați cu incertitudini, care vor continua să apară și în 2021, amintiți-vă că puteți conta pe asistența noastră pentru a vă răspunde la orice întrebări legate de website-ul dvs. Gândiți-vă că puteți conta pe un furnizor de găzduire web de încredere. Vizitați site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de găzduire care vă pot ajuta să prosperați în 2021 și să vă conduceți afacerea spre succes.

Dacă afacerea dvs. nu are deja un site web, acum este momentul să investiți în construirea unuia. Un site web de afaceri bun poate face minuni pentru vânzări. Chiar dacă nu vindeți produse pe un site de comerț electronic , un site de afaceri bun poate permite cel puțin vizitatorilor noi sau clienților să vă găsească prin intermediul motoarelor de căutare, să împărtășească păreri sau să ofere informații de contact persoanelor care ar dori să facă afaceri cu voi.

Echipa MxHost vă urează Sărbători Fericite și un An Nou plin de realizări! 


Lasa un mesaj