fbpx

De ce ai nevoie pentru setup-ul inițial al primului tău website?

setup-wordpress

Înainte de a începe construcția website-ului tău, ai de rezolvat anumite chestiuni foarte importante. Dintre acestea noi am dori să menționăm 5 pe care le-am considerat cruciale pentru un website la început de drum.

Acesta va fi un articol scurt, pe care-l vei putea salva pentru a putea să te întorci oricând la el. Articolul va face parte dintr-o serie pe care echipa MxHost a gândit-o, în cadrul căreia vă vom arăta cum puteți să vă contruiți un website în 30 de minute, urmând pașii pe care îi propunem!

Domeniu

Domeniul este adresa website-ului tău. Atunci când alegi un domeniu, încearcă să găsești unul care se apropie cât mai tare de brandul tău. Altfel, potențialii tăi clienți te vor căuta după un anumit nume, însă aceștia nu te vor găsi, deoarece domeniul tău va fi altul.

Pentru a cumpăra un domeniu .ro, .com sau chiar și pentru un domeniu TLD special te așteptăm pe acest link!

Hosting

Găzduirea website-ului tău este, de asemenea, necesară pentru orice setup inițial. Ai nevoie de servere puternice pentru datele, e-mail-urile și fișierele website-ului tău. Găzduirea este, de asemenea, un mod prin care îți securizezi site-ul web. Dacă ai un serviciu de hosting de calitate, nu trebuie să îți fie frică – datele website-ului tău vor fi tot timpul sigure!

Putem să te ajutăm și cu hostingul website-ului tău. De ce să ne alegi pe noi? Deoarece avem experiență de peste 17 ani cu găzduirea unui număr foarte mare de website-uri din România!

Cumpără-ți hosting de la MxHost acum!

Certificat SSL

Cât de importantă este securitatea website-ului tău pentru tine? Din perspectiva noastră, aceasta ar trebui să fie prioritară, iar primul pas pentru un website securizat este chiar achiziționarea unui certificat SSL.

Acest certificat te va ajuta foarte mult, deoarece va prezenta website-ul tău ca fiind unul de încredere, atât motoarelor de căutare cât și clienților! Vrei să-ți cumperi un certificat SSL pentru viitorul tău website? Click aici!

Conținutul website-ului

Atunci când vrei să creezi un nou website, ar trebui să ai pregătit conținutul dinaintea lansării. Acest lucru te va ajuta mult, deoarece îți va permite să lansezi website-ul din timp și într-o formă finală.

Dacă lansezi prima dată website-ul și apoi începi să-l populezi cu conținut, viitori tăi clienți vor considera acest lucru ca fiind neprofesionist. 

Atunci când te gândești la conținutul inițial al website-ului tău, este foarte important să știi ce pagini vrei să ai. Fiecare pagină trebuie să aibă un anumit tip de conținut – să fii atent tot timpul la modul în care comunici pe fiecare pagină!

Planul strategic de marketing

Deși e ultimul punct al articolului, planul de marketing nu e în niciun caz de neglijat. Dacă nu ai o strategie clară de marketing atunci când lansezi un website, șansele ca acesta să aibă succes sunt foarte mici.

Planul de marketing poate fi realizat fie intern, de către echipa ta, ori poți apela la o agenție de marketing specializată. Partea bună la echipa internă este că aceștia știu mai în detaliu afacerea ta și toate detaliile ei. 

În schimb, o agenție de marketing vine cu un pachet de cunoștințe vaste și cu experiență anterioară în realizarea unui plan strategic de marketing. 

Indiferent de alegerea ta, planul de marketing este obligatoriu pentru afacerea ta!

Știi de ce ai nevoie pentru setup-ul inițial al primului tău website, da? Atunci abia așteptă să vedem cum faci primii pași în această direcție!


Lasa un mesaj