fbpx

De ce este WordPress alegerea ideala pentru micile afaceri online?


Alegerea platformei pentru crearea site-ului propriei afaceri este o decizie importanta. Sunt foarte multe optiuni si variante, insa intotdeauna vei dori sa alegi o solutie cat mai usor accesibila si intuitiva. Asadar, una dintre solutiile optime este platforma WordPress.

Odata ce ai ales un provider de hosting, poti lucra la crearea site-ului si accesarea acestuia direct online. Desigur, alegerea pachetului de hosting potrivit joaca un rol important, motiv pentru care trebuie sa stii dinainte ce platforma vei folosi, pentru a alege resursele potrivite.

WordPress este o platforma usor de instalat si folosit din mai multe motive. Unul dintre ele este panoul de control, fara coduri dificile sau termeni greu de inteles. Cu ajutorul acestuia, poti customiza cu usurinta site-ul.

Care sunt avantajele unui design WordPress?

Platforma are mii de teme gratuite sau platite ce pot fi instalate, astfel ca ai posibilitatea sa creezi un site unic si original. Un alt avantaj este ca majoritatea sunt teme responsive, accesibile de pe orice dispozitiv, lucru care duce la captarea traficului de pe desktop, telefon sau tableta, precum sunt si apreciate de motorul de cautare Google.

Care sunt avantajele afacerii online?

Daca ai o afacere la inceput de drum sau iti doresti crearea unui blog, WordPress este una dintre cele mai accesibile metode gratuite. Avantajul major este ca iti asigura prezenta online, intr-o maniera simpla si facila. De asemenea, fiind utilizata la nivel mondial de milioane de utilizatori, platforma este in permanenta intretinuta si updatata la cele mai noi versiuni, pentru a elimina o serie de vulnerabilitati.

Prin intermediul MxHost WordPress se poate instala dintr-un simplu click din cPanel- Softaculous. De asemenea, pentru o performanta sporita, am creat pachete de hosting pentru WordPress cu resurse si optimizari special alocate pentru o solutie de de gazduire optima si instrumente de utilizare adecvate.

 


Lasa un mesaj