De ce importanta unui webhosting bun este cruciala

In general, atunci cand isi doresc sa isi construiasca un website, proprietarii se gandesc la continutul si designul acestuia, si nu acorda o importanta aparte alegerii providerului de hosting. Indiferent ca este vorba de o afacere mica sau de mari dimensiuni, trebuie sa evaluezi cativa factori importanti si nevoile ce le vei avea, ce stau la baza deciziei alegerii unui hosting. Problema apare inca din momentul in care proprietarii nu stiu ce au nevoie si ce se poate intampla daca fac o alegere gresita; alegerea unui provider nepotrivit poate avea efecte negative ulterioare.

Ce riscuri iti asumi daca alegi webhostingul nepotrivit

Pierderea veniturilor – in caz de downtime, website-ul nu mai poate fi accesat, prin urmare clientii nu mai pot face achizitii. La fel este si in cazul site-urilor ce sunt monetizate prin afisarea reclamelor.

Efect negativ asupra SEO – continut de calitate inseamna o urcare in clasamentul motoarelor de cautare, astfel ca utilizatorii te pot gasi cu usurinta. Daca site-ul este offline in mod repetativ atunci cand vizitatorii incearca sa il acceseze de pe motoarele de cautare, concurenta iti poate ocupa pozitia.

Backupul datelor – in cazul unei defectiuni sau infectari, este foarte important sa iti poti restaura site-ul si toate datele dintr-o data anterioara in care acestea erau functionale. In cazul in care nu ai un provider care iti ofera aceasta facilitate, riscul este ridicat sa iti pierzi tot continutul, fara posibilitatea de a-l recupera.

Suportul tehnic – atunci cand ai o problema, sa nu ai la cine apela, poate fi cel mai mare factor de risc. Din acest motiv, alegerea unui provider care nu dispune de un suport tehnic eficient si rapid, poate duce la pierderi masive de probitabilitate.

MxHost se remarca printre providerii care ofera servicii de webhosting, cu o echipa de profesionisti si o infrastructura proprie, bazata pe tehnologii de ultima generatie, cu un uptime de peste 99.9%, backup profesional R1Soft, servere cu Litespeed, discuri SSD, suport tehnic 24/7 – totul, pentru satisfactia clientului si pentru o performanta maxima.

 

 

Lasa un mesaj