fbpx

De ce sa cumperi un domeniu .ONG/.NGO


Domeniile .ONG si .NGO au fost lansate cu cateva luni in urma insa, in scurt timp, au devenit de mare interes la nivel global. Acest lucru demonstreaza necesitatea de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati, refugiati sau cu alte probleme.

Intr-un moment de criza mondiala, in care Europa si Africa de Nord sunt agasate de refugiati, inegalitatea sanselor persoanelor este in continua crestere, precum si problemele acestora. Astfel, extensiile de domeniu .ONG sau .NGO sunt o alegere ideala pentru cei care isi doresc sa ajute aceste persoane aflate intr-o mare dificultate si pentru a contribui la indeplinirea obiectivelor organizatiei de caritate.

De ce sa alegi .ONG sau .NGO?

Credibilitate si siguranta – daca primesti un email cu extensia .edu sau .gov, vei sti ca acesta provine dintr-o sursa sigura. Doar ONG-urile care demonstreaza ca au aceasta activitate cu acte legale, pot inregistra un domeniu web .ONG sau .NGO, astfel ca acestea ofera o credibilitate sporita si elimina posibilitatea de frauda.

Recunoastere la nivel global – acronimele sunt recunoscute la nivel mondial, cu posibilitatea de traduce in limbile romanice ( .NGO – Non-Governmental Organisation): franceza, spaniola, portugheza, romana si italiana. Acest lucru este unul pozitiv, intrucat se pot recunoaste cu usurinta aceste organizatii si in mediul online.

Prin intermediul MxHost se pot inregistra astfel de domenii web. Costul acestora este de 39.9 euro+TVA/an.


  • GABRIELA IONESCU says:

    Buna ziua! Am nevoie de un domeniu web, unde sa pot promova ONG-ul din care fac parte.
    Multumesc.

    Gabriela

Lasa un mesaj