fbpx

De ce .tech este extensia preferată din lumea tehnologiei


Bloggeri, start-up-urile, noii dezvoltatori ai afacerilor online, preferă extensia .tech dacă activează în domeniul tehnologiei, în detrimentul clasicelor extensii de domenii. .Tech este de ultimă generație, asociată cu industria tehnologică, revoluționară, ce înlocuiește cu succes .com, .ro, .net sau .biz.

Iată câteva motive pentru care extensia .tech a devenit definitorie pentru tehnologia globală.

.Tech este un domeniu inovator, pentru oameni inovatori – acesta oferă acestei nișe noi oportunități de a-și evidenția prezența online.

Mai mult decât atât, extensia .tech asigură adresa web dar și a unei adrese de email profesionale, astfel încât afacerea sau organizația este recunoscută în perspectivă. O adresă web .tech este una ușor memorabilă, intuitivă, o investiție cheie pentru oricine dorește să-și afirme prezența digitală.

Cele mai populate domenii .tech sunt din industria tehnologiei, noi start-up-uri și antreprenori entuziaști, ce doresc să se afirme într-o vastă comunitate online. De asemenea, în top se află dezvoltatorii web, administratorii de sistem și analiștii din domeniul securității și a informațiilor digitale, dar și site-uri de educare și formare tehnică.

Până în prezent, au fost înregistrate aprox. 350 de mii de domenii .tech, din peste 100 de țări, oferind o oportunitate unică de a înregistra un nume pretabil, care promovează implicarea utilizatorului.

În cele din urmă, .tech este mai mult decât o simplă extensie de domeniu. Este modalitatea de a defini cine ești și de ce ești diferit, anunță faptul că site-ul este o destinație unică pentru inovare și expertiză în tehnologie.

Împărtășește-ți pasiunea pentru tehnologie, înregistrând un domeniu .TECH prin intermediul MxHost, acum la doar 55 euro/an.

 

 

 

 


Lasa un mesaj