fbpx

Domenii ideale pentru comertul online


Ai un magazin online? Iata cateva extensii de domenii perfecte pentru e-commerce care reliefeaza tipul de activitate.

.SHOP – este un domeniu scurt, memorabil, intuitiv, potrivit pentru orice tip de comert online, fie ca este vorba de electrocasnice, produse vestimentare sau jucarii.

.STORE – in traducere “magazin”, poate fi un domeniu web simplu dar care ofera concret toate informatiile potentialului utilizator care urmeaza sa il acceseze – faptul ca este un website unde se vand produse.

.BOUTIQUE – acest domeniu este alegerea excelenta in cazul in care ai deja un boutique in mediul online si doresti sa il externalizezi spre online, fiind o modalitate mult mai simpla de a aduce vizitatori afacerii tale.

.GIFTS – domeniu ideal mai ales in perioada sarbatorilor, cand toata lumea cauta cadoul potrivit pentru cei dragi. Este modalitatea perfecta prin care promovezi website-ul tau care este destinat cadourilor.

.FASHION – magazinele online destinate articolelor vestimentare pot opta pentru un domeniu personalizat, chair si pentru redirectarea traficului pe site-ul principal.

.SHOES – sunt numeroare magazine online destinate articolelor de incaltaminte, motiv pentru .shoes este un nume de domeniu care arata domeniul de activitate.

.TOYS – desi jucariile sunt pentru copii, magazinele online sunt pentru adultii care cumpara jucarii pentru cei mici – .toys poate fi un domeniu de referinta pentru a deosebi magazinele online obisnuite fata de cele ce sunt exclusiv cu jucarii.

Indiferent daca ai deja un magazin online cu o extensie clasica sau doresti sa creezi un magazin online nou, un nume de domeniu personalizat care evidentiaza tipul de activitate, poate fi adesea, cartea de vizita pentru potentialii consumatori.

 


Lasa un mesaj