fbpx

Domenii perfecte pentru iubitorii de muzică


Dacă ești iubitor de muzică, indiferent că ești consumator, blogger, artist de mare anvergură sau unul în devenire, pentru această categorie de utilizatori sunt domenii perfecte pentru a crea site-ul ideal.

.ROCKS – domeniul potrivit pentru iubitorii de muzică rock, dar și relevant ăn același timp pentru acest gen muzical. Ca artist de muzică rock poți avea propria pagină web personalizată pentru a ține legătura cu fanii.

.AUDIO – industria audio joacă un rol foarte important în muzică, fiind indispensabilă mai ales în concerte sau înregistrări în studio. Oricine implicat în acest domeniu poate dezvolta această nisă și online.

.LIVE – această extensie este perfectă pentru împărtășirea muzicii live de la concerte, de la studio sau de acasă. Acesta poate fi utilizat și cu scopul vânzării de bilete la concerele live susținute.

.HIPHOP – iubitorii acestui gen de muzică au acum propriul domeniu web care reliefează exact muzica preferată.

.BAND – această extensie este o alegere amuzantă pentru cei care au o trupă de muzică.

.GUITARS – pasionații de chitară pot avea de acum propriul spațiu în mediul online, unde să-și împărtășească ideile și muzica pe acord de chitară. Acest domeniu poate fi folosit și de proprietarii de magazine online ce comercializează chitare.


Lasa un mesaj