Domeniu .eu 10 ani la doar 16.9 euro


Ziua Europei este sarbatorita de toate tarile din Uniunea Europeana, astfel ca, in perioada 6 – 11 mai 2019, inregistrarea domeniului .EU pe 10 ani in avans va costa doar 16.9 euro+tva in loc de 55 euro+tva.

Promotia este valabila exclusiv in perioada mentionata, doar pentru inregistrarea domeniului .eu direct pe 10 ani in avans, ci nu pentru prelungirea cu 10 ani sau transferul unui domeniu .eu. Pretul este valabil doar daca in acest interval, 6-11 mai 2019 se confirma plata inregistrarii domeniului prin metoda de plata aleasa.

Ziua portilor deschise este o ocazie perfecta de a descoperi ce rol joaca institutiile europene in viata noastra din spatiul european.

Ce simbolizează Ziua Europei?

In fiecare an, de Ziua Europei (9 mai) sarbatorim pacea si unitatea in Europa. Data marcheaza ziua istorica în care a fost pronuntata declaratia Schuman. In cadrul unui discurs tinut la Paris, in 1950, ministrul francez al afacerilor externe de atunci, Robert Schuman, propunea stabilirea unei noi forme de cooperare politica in Europa, care sa inlature posibilitatea izbucnirii unui nou razboi intre natiunile Europei.

Viziunea sa era de a crea o institutie europeana care sa centralizeze si sa gestioneze productia de carbune si otel. Un an mai tarziu, a fost semnat tratatul care prevedea crearea unui astfel de organism. Propunerea lui Robert Schuman este considerata a fi piatra de temelie a Uniunii Europene.


Lasa un mesaj