Domeniu .RO si hosting GRATUIT!


Castiga un domeniu .RO si hosting gratuit! Lansam un concurs pe Facebook care iti ofera posibilitatea de a castiga un pachet de hosting gratuit si un domeniu .RO sau .EU gratuit, pentru 1 an.

Care sunt regulile?

Esti interesat? Tot ce trebuie sa faci este sa dai share acestui articol de pe pagina de Facebook MxHost pe pagina ta de Facebook, sa mentionezi de ce vrei sa obtii hosting gratuit de la MxHost si sa-ti inviti cat mai multi prieteni sa dea like share-ului.

Daca dai share din butonul de Facebook din pagina articolului, lasa un comentariu cu linkul spre pagina ta de Facebook.

Care sunt premiile?

Sunt 3 premii, acordate astfel:

Premiul 1: Gratuit Pachet Business SSD 1 an + 1 domeniu .RO/.EU anual

Premiul 2: Gratuit Pachet Personal SSD 1 an + domeniu .RO/.EU anual

Premiul 3: Gratuit Start HDD 1 an + domeniu .RO/.EU anual

 

Pachete de gazduire cu resursele aferente pot fi gasite accesand pagina gazduire website.

Care sunt criteriile de acordare a premiilor?

Premiile vor fi acordate in functie de numarul de like-uri obtinute pe pagina ta, in ordine descrescatoare. Cine va avea cele mai multe like-uri dintre toate share-urile, va primi premiul 1, urmatorul premiul 2 si al treilea va primi premiul 3.

Cine poate participa?

Oricine isi doreste un pachet de hosting gratuit de la Mxhost poate participa la acest concurs. Cu cate mai multe like-uri adunate, cu atat mai multe sanse. Urmareste concurenta si fii cu un pas in fata! Doar primii 3 utilizatori cu cele mai multe like-uri vor primi premiile.

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe de astazi, 24.09.2015 si se va incheia joi, 01.10.2015, ora 13.

Cum vor fi anuntati castigatorii?

In cursul zilei de 1 octombrie castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Mxhost si vor fi contactati si in privat pe reteaua de socializare. Castigatorii vor trebui sa ne contacteze pentru revendicarea premiului, in maxim 14 zile de la validare. Pe perioada de 1 an, castigatorii vor afisa un logo/banner MxHost pe website-ul lor, cu link spre site-ul MxHost.

Am deja gazduire in alta parte. Cum procedez?

Nici o problema! Daca doresti sa transferi hostingul la noi, trebuie doar sa ai panou cPanel si sa modifici nameserverele dupa migrare – de restul ne vom ocupa noi! In oricare din pachetele oferite se pot gazdui mai multe domenii.

Am deja gazduire la voi. Cum procedez?

Ai castigat unul dintre premii si esti deja clientul nostru? Daca detii acelasi pachet de gazduire cu premiul castigat, se va aloca suplimentar perioada gratuita si posibilitatea de inregistrare a unui domeniu .ro/.eu anual gratuit. Daca detii un pachet inferior de gazduire, se va face upgrade la pachetul castigat pentru perioada oferita gratuit. Daca ai un pachet superior fata de cel castigat, vei plati doar diferenta de plata dintre pachete pentru 1 an.

Beneficiez de aceleasi facilitati ca in cazul unui hosting platit?

Categoric, da! Nu exista diferente de resurse sau solutionare a solicitarilor de suport tehnic, in cazul in care este nevoie, fata de acelasi pachet de hosting platit.

Ce se intampla cu hostingul dupa 1 an, perioada gratuita?

Dupa perioada oferita gratuit, inainte cu 15 zile de expirare se va emite automat o factura pentru prelungirea pachetului de hosting cu inca 1 an. Desigur, perioada de facturare poate fi modificata, la cerere sau se poate modifica pachetul de hosting, upgrade/downgrade, in functie de necesitati si preferinte.

Pe cine este inregistrat domeniul gratuit?

Domeniile .EU sunt inregistrate direct pe numele proprietarului. Domeniile .RO anuale, conform regulilor ROTLD, sunt inregistrate pe registrar, in speta Net Design SRL, insa clientul va avea drept deplin asupra lui. Domeniile .Eu pot fi transferate la un alt registrar; domeniile .RO anuale pot fi transferate la un alt registrar doar daca sunt trecute pe perioada nedeterminata.

Ce se intampla cu domeniul dupa 1 an?

Domeniile inregistrate gratuit, .ro sau .eu anual se vor prelungi gratuit, in conditiile in care se va prelungi si pachetul de gazduire. In cazul in care se doreste doar prelungirea domeniului si renuntarea la pachetul de hosting, se va achita doar contravaloarea prelungirii domeniului.

Ce se intampla daca renunt la servicii in perioada gratuita?

Nu este nicio problema. Se poate renunta in orice moment, insa contul client nu va fi creditat cu contravaloarea pachetului de hosting.

Cum procedez daca, in timp, nu ma incadrez in resurse?

Daca in perioada oferita gratuit resursele pachetului nu sunt suficiente, se poate face upgrade la un pachet superior. Se va achita doar diferenta de plata dintre cele doua pachete.

Cine este MxHost?

Pentru cine inca n-a auzit de noi – suntem o companie ce ofera servicii de web hosting si inregistrare domenii, cu o activitate in domeniu de peste 11 ani. Pentru detalii suplimentare, acceseaza pagina companie sau intreaba-ne si-ti vom raspunde.

Ai si alte nelamuriri? Discutam pe Facebook! Succes!


Lasa un mesaj