fbpx

Extensia .ART – entitate artistica ce poate dainui timpului


La fel ca lucrarile de arta, numele de domenii sunt active si deosebit de importante pentru identitatea online. Dar imagineaza-ti ca numele domeniu poate fi chiar mai mult decat un loc unde oamenii pot interactiona si gasi opere de arta. Cu o extensie .ART se poate vedea creatia dincolo de produsul final, conecteaza lumea intr-un mod mult mai uman.

Fiecare artist viseaza ca produsul sau creatia sa va rezista testului timpului, atat fizic cat si cultural. Asta nu se intampla intotdeauna. Sunt diverse cazuri in care monumentele nepretuite sunt furate sau deteriorate din cauza dezastrelor naturale sau provocate de om. De exemplu, cand a ars Catedrala Notre Dame din Paris, s-au pierdut multe lucrari de arta de neinlocuit.

In astfel de momente, simtim nevoia cruciala de a crea o baza globala a lucrarilor de arta conservate digital. In cele din urma, arta este cel mai pretios si mai graitor lucru pe care il avem ca umanitate. De altfel, atunci cand cautam informatii online despre o anumita lucrare de arta, acestea sunt descentralizate, dificil de gasit si greu de verificat sursa de provenienta, veridicitatea acestora.

Muzeele, artistii, colectionarii privati, site-urile de patrimoniu cultural si fiecare entitate artistica dintre acestea ar trebui sa  stabileasca prescurtarea digitalizarii si pastrarii operelor de arta a lumii cu un domeniu .ART.

De asemenea, lucrarile de arta contemporana sunt si fotografiile profesionale, astfel incat fotografii, artistii de strada sau designerii vestimentari ar trebui sa ia in considerare achizitia unui domeniu .ART pentru a-si pastra arta digitalizata intr-un mediu propice.

Exista atat de multe diferite medii de arta in zilele noastre. Multi designeri au trecut chiar la digitalizarea completa a muncii lor. odata cu utilizarea sporita a tehnologiei din dotare pentru proiectare, acestea se transforma in fisiere care trebuie stocate. Stocandu-le pe un mediu gratuit precum Facebook, Google drive sau alte servicii terte, odata ce renuntati la acele conturi, pierdeti fisierele si confidentialitatea.

Asadar, pentru a avea un spatiu propriu in mediul online unde sa iti expui operele de arta, inregistreaza un domeniu .ART acum la doar 19.9 euro/luna!

 


Lasa un mesaj