fbpx

Extensii de domenii ideale pentru sistemul educational


Ai in plan explorarea optiunilor pentru viitorul website e-learning sau pentru site-ul scolii? Noile TLD-uri specifice acestui domenii de activitate au rolul de a facilita conexiunea online cu studentii, elevii, profesorii sau doritorii de a invata lucruri noi.  Inspira-te din lista de domenii specifice educatiei.

.College – ideal pentru programe de studii online, optiuni de invatare la distanta sau chiar o modalitate de comert electronic specifci acestei categorii de clienti.

.University – programele universitare online ofera o modalitate mai simpla si accesibila invatamantului superior. De la profesionisti care lucreaza, pana la acei studenti care nu pot participa fizic la cursuri, extensia este ideala pentru a obtine cursurile. O modalitate simpla si facila de a promova cursurile universitatii.

.School – este un nume suficient de generic incat sa se poata intelege ceea ce exprima. Acesta poate fi folosit de scoli, profesori, organizatii sau administratori pentru reguli interne. De asemenea, editorii de manuale, parintii, serviciile de testare si asociatiile pot beneficia de aceasta extensie.

.Study – la fel un nume de domeniu ce poate fi folosit pentru cursurile online, pentru exercitii sau pregatiri pentru diverse testari.

.Academy – este un domeniu mai stiintific, mai elegant, ce poate fi folosit de academiile de muzica, academiile militare, de stiinte sportive deopotriva.

.Training – nume potrivit pentru site-urile de tip e-learning ce ofera abilitati de dezvoltare profesionala sau personala. Invatarea bazata pe competente, antrenamentul de fitness, confectionarea costumelor sau orice alt tip de atrenament poate fi gasit pe un website de tipul .training.

.Education – domeniul exprima o varietate suficient de mare incat sa poata fi utilizat in orice domeniu ce are ca scop educarea. Este versatil, usor de memorat, atragator si vizat.

Asadar, construieste-ti un brand puternic in domeniul educatiei online, alegand o extensie de domeniu specifica. In plus, MxHost ofera o gama variata de servicii de gazduire web, potrivite pentru orice tip de website.


Lasa un mesaj