Factori pentru masurarea seriozitatii unui provider de webhosting


Daca urmeaza sa iti deschizi o afacere in mediul online, indiferent de situatie, ai nevoie de un provider de hosting. Alegerea celui mai bun pentru nevoile tale reprezinta o decizie importanta deoarece, acesta poate contribui semnficativ la succesul sau esecul afacerii tale.

Prin urmare, atunci cand iti alegi providerul de hosting potrivit, asigura-te ca indeplineste cateva conditii minimale pentru o functionalitate optima, din care afacerea ta sa poata obtine cat mai multe beneficii.

Suport tehnic – este unul dintre cele mai importante elemente care stau la baza deciziei alegerii providerului de web hosting. In cazul unor eventuale probleme, sa ai website-ul cat mai repede online, este vital pentru orice afacere online. Un provider bun de hosting va oferi suport tehnic prin diferite mijloace, precum telefon chat sau, cel mai practic, tickete de asistenta.

Uptime – majoritatea proprietarilor de website-uri cauta sa isi monetizeze afacerea online – uptime-ul este crucial, asa ca asigura-te ca ti se ofera un minim de 99%.

Parerile clientilor – indiferent ca le gasesti direct pe website, forumuri sau alte surse, important este sa afli parerea clientilor care au beneficiat deja de serviciile acelui provider. Daca majoritatea are feedbak pozitiv, inseamna ca, per ansamblu, serviciile sunt optime.

Posibilitatea de upgrade/downgrade – providerul de hosting ar trebui sa iti ofere posibilitatea de upgrade sau downgrade a resurselor in orice moment, in functie de necesitatile proiectului.

Afisarea datelor de contact – o companie serioasa va afisa toate datele de contact necesare si va avea o pagina dedicate cu aceste informatii: telefon, email, adresa sediu, numar registrul comertului etc.

Costuri – acestea trebuie sa reflecte calitatea serviciilor oferite. In orice caz, preturile trebuie sa fie stabile, vizibile, fara costuri ascunse.

Desigur, pe langa caracteristicile enumerate mai sus, este importanta alegerea unui pachet de hosting potrivit in functie de resursele necesare. MxHost face parte din categoria providerilor care ofera servicii premium de hosting, cu o activitate in domeniu de peste 11 ani, timp in care performanta serviciilor oferite a fost imbunatatita in mod constant.


Lasa un mesaj