fbpx

.FAN acum disponibil pentru inregistrare

FAN-DOMAIN

.FAN este oficial disponibil pentru inregistrare de catre oricine. Fii cu ochii pe domeniul disponibil si fii printre primii care isi arata aprecierea fata de de artistul, muzicianul, echipa sportiva sau celebritatea preferata!

 

De ce sa inregistrezi un domeniu .FAN?

 

Pentru ca vremurile s-au schimbat, cei mai multi oameni au hobby-uri sau pasiuni pe care le impartasesc cu ceilalti in mediul online. Fiecare dintre noi e fanul cuiva, indiferent daca o recunoastem sau nu. Asadar, extensia .FAN este ideala pentru orice vrea sa stabileasca un grup sau un club cu alti utilizatori care au acelasi hobby, pasiune sau activitate.

De cealalta parte, pentru companii, extensia .FAN este o alegere excelenta pentru conectarea cu clientii actuali si, de ce nu, cu potentialii clienti. De exemplu, se poate utiliza aceasta extensie in cadrul unei campanii de marketing, in timp ce magazinele online se pot folosi de acest domeniu pentru a vinde pentru echipa, artistul sau actorul preferat.

Nu in ultimul rand, pentru ca este o extensie noua, aproape orice nume usor de memorat si intuitiv poate fi al tau, ceea ce nu este posibil cu extensiile clasice. Domeniul .FAN se poate inregistra prin MxHost la costul de 41 euro+tva/an.

 


Lasa un mesaj