MxHost partener certificat CloudFlare


Suntem incantati sa anuntam un noua colaborare importanta, MxHost fiind prima companie romaneasca din industria webhostingului care este partener certificat CloudFlare.

Parteneriatul nostru a fost anuntat oficial de catre CloudFlare, astazi, 8 august, la evenimetul HostingCon 2011 in San Diego, California, unde este prezent si un reprezentant al companiei MxHost

Cum functioneaza CloudFlare si la ce ajuta?

Tehnologia CloudFlare este construita asemenea unui CDN (Content Delivery Network), insa pe baza unui sistem cloud care foloseste servere din locatii diferite de pe intreg globul. CloudFlare actioneaza ca un proxy server iar la accesarea site-ului va afisa cache-ul siteului din punctul cel mai apropiat de vizitator pentru a avea o viteza mai buna de incarcare.

Traficul va trece prin reteaua CloudFlare si va accelera timpul de incarcare al paginilor prin mai multe metode, cum ar fi rutarea catre caile cele mai eficiente, comprimarea pachetelor de date si caching.
Imbunatatirea vitezei de incarcare poate fi benefica pentru site-ul dvs. intrucat vizitatorii pot reveni mai des si cu vizite mai lungi.

CloudFlare pastreaza in cache o copie a site-ului, astfel in cazul putin probabil ca serverul pe care este gazduit sa fie indisponibil, site-ul nu va avea va avea de suferit, existand 2 posibilitati: sa afisat in continuare din cache ca si cum acesta ar fi online sau sa afiseze pentru vizitatori un mesaj de mentenanta a site-ului.

De asemenea, CloudFlare mai are calitatea de a proteja site-ul de atacuri precum spam comments, SQL Injection, cross-site scriping. Aceasta tehnologie foloseste date de la Project Honey Pot si de la o variatate de alte surse pentru a identifica amenintarile online pentru site-ul dvs. Dat fiind faptul ca traficul trece prin sistemul CloudFlare, acesta poate opri atacul inainte ca site-ul sa fie afectat.

Coform statisticilor CloudFlare, site-ul se incarca cu pana 30% mai repede si consuma cu pana la 65% mai putina banda (trafic).

Prin acest parteneriat, MxHost ofera gratuit clientilor sai aceasta tehnologie care este deja disponobila in cPanel. Se poate activa in mai putin de 2 minute, iar primele statistici vor fi disponibile in 24 de ore de la activare.

Noi sfatuim toti clientii sa-si activeze optiunea regasita in cPanel pentru fiecare cont gazduire, pentru o mai buna incarcare a site-ului oricare ar fi profilul acestuia si locatia vizitatorilor.


 • romeo says:

  Bravooooooooooo
  Felicitarile noastre si ca concluzie functioneaza bine de tot,

 • Bobses says:

  Bravo. Fie ca totul să meargă bine, după dorințele fiecăruia – atît clienți, cît și host.

 • Moldovan Adrian says:

  Done! Am activat noul serviciu! Multumesc MxHost pentru eforturile depuse!

 • Andy says:

  Daca as avea un blog cu continut in engleza “aruncat” pe server, as activa CloudFlare dar nu se merita in cazul in care platforma site-ului sufera modificari periodice.

  Felicitari pentru pasul facut !

 • lucian g. says:

  Bună ziua. Am activat serviciul CloudFlare, totul este foarte simplu de făcut din CPanel, iar dns-ul se setează automat! Am folosit și facilitatea oferită de CloudFlare de a încărca asincron scripturile javascript. Rezultatele s-au văzut în Google Webmaster Tools unde viteza de încărcare a saitului (un sait simplu, fără multe scripturi, găzduit shared ) a scăzut, în medie, cu aproximativ 15% ceea ce reprezintă un procent foarte bun ! Pentru saiturile complexe, cu multe scripturi, cred că este adevărat că viteza de încărcare s-ar reduce cu pînă la 30%. Recomand utilizarea aplicației CloudFlare în combinație cu găzduirea la MxHost !

 • […] activat din cPanel, mai primesc cate 2-3 comentarii pe saptamana, adica ceea ce s-a scris despre CloudFlare aici este foarte […]

 • Paul Chersulich says:

  WOW ! In romania asta? Sunt uimit ! BRAVOS ! Chiar imi place ce ati facut, greu de gasit in romania calitate, pret, seriozitate, tehnologii de ultima ora… Dar voi aveti tot ce trebuie incat sa zic pentru prima oara ca voi folosi un hosting romanesc si cred ca aici oi ramane 🙂

 • MxHost says:

  Cred ca alta poate fi problema in cazul tau daca nu iti functiona nici macar Cpanel. Daca este vorba de un cont de gazduire de la noi de pe server te rog sa contactezi departamentul tehnic sa verifice din ce motiv nu iti functioneaza normal.

 • Paul Chersulich says:

  Probabil o fi fost vreo problema de la cloudflare ca in ultimele 4 luni au mai fost probleme ca tot au facut upgradeuri si modernizari la infrastructura. Se mai intampla, nu poti prevedea ce probleme pot aparea in a cloud 🙂

 • Raku says:

  Sunteti culmea… Ai server hostat in Romania si activezi servicii de tip Cloud ca si CloudFlare, LoL ?!

  Daca ai server-ul in US atunci CloudFlare e super.. dar in Ro nici nu se poate vedea un rezultat la incarcarea site-ului :))


  ex: Deschizi laptop-ul tau preferat (cel cu care faci acelasi lucru in fiecare zi) esti in reteaua RDS si te conectezi la un site al tau din RO, ce nevoie ai avea de CloudFlare sa te conectezi mai rapid :)) ?

 • […] folderul “wp-admin”, sa fie accesibil doar de pe IP-urile dvs ; – Puteti utiliza CloudFlare pentru a va proteja suplimentare de aceste scanari. MxHost fiind hosting partener, va ofera gratuit […]

Lasa un mesaj