fbpx

Gazduire pe LiteSpeed WebServer


Inca din luna octombrie 2010 am testat pe unele servere tehnologia Litespeed WebServer , rezultatele testelor fiind extrem de bune fata de serverele pe care utilizam Apache standard.

Ca si tehnlogie Litespeed WebServer face sa ruleze PHP-ul cu 50% mai repede iar paginile statice in php conform testelor se incarca de 9 ori mai repede decat pe un server cu Apache standard. Tehnologia este compatibila cu configuratia Apache si fisierele .httacces .

Luate separat beneficile LiteSpeed aduse clientilor MxHost sunt viteza si securitatea .

Viteza: Pe langa incarcarea paginilor php statice de 9 ori mai rapid decat pe Apache, Litespeed aduce o imbunatatire a vitezei pe conexiune SSL de pana la 3 ori iar aplicatiile CGI si PERL vor lucra mult mai eficient si performant.

Securitate: Conform mai multor teste Litespeed protejeaza foarte bine serverul de unele atacuri DDOS, valideaza mai strict reqesturile HTTP si previne supraincarcarea serverului.

litespeed-mxhost-grafic

Momentan doar pe 4 servere de shared hosting utilizam litespeed webserver urmand ca in urmatoarele luni sa marim numarul de servere care vor rula. Daca doriti sa fie migrat contul dvs pe un server cu litespeed va rugam sa contactati departamentul tehnic prin intermediu centrului de suport MxHost.

Ne propunem in acest an imbunatatim in mod constant serviciile prin implementarea de noi tehnlogii care sa creasca nivelul de performanta al serverelor.


Lasa un mesaj