fbpx

Gazduire pe servere cu SSD la MxHost


Daca in luna august 2010 am lansat serviciul de gazduire dedicata de mysql pe discuri SSD dupa aproape 1 an si jumatate am introdus si pe serviciile de gazduire shared stocarea SSD.

Noua tehnologie SATA3 permit o viteza de scriere si citire de peste 500MB/s pe disk-urile SSD, astfel viteza de accesarea a datelor stocate pe SSD creste foarte mult fata de HDD-urile clasice.  Dupa ce am testat 14 luni doar pe servere de mysql am lansat in productie si pe serverele de gazduire shared stocarea pe SSD .

Toate pachetele de web hosting Business, Ultimate si Complete activate in luna decembrie 2011 si ianuarie 2012 beneficiaza de gazduire pe aceste servere cu SSD fiind  doar servere brand SuperMicro cu noile procesoare E3-2170.

Treptat si celelalte servere vor fi upgradate la acest tip de stocare pentru ca toti clientii sa beneficieze de cele mai noi tehnologii.

Daca pe serverele de MYSQL utilizam SSD-uri Intel pe serverele de shared unde este nevoie de mai mult spatiu am ales sa utilizam SSD-urile OCZ Vertex 3 ( viteza de scriere 520MB/s , viteza de citire 550MB/s , random write 4KB: 60,000 IOPS si Maxim 4K Random Write: 85,000 IOPS )

 

Sursa teste: phoronix.com

Pretul pachetelor de webhosting pe SSD ramane neschimbat astfel in acelasi pret beneficiezi de acum de mai multa performanta. Mereu punem pe primul loc clientii si calitatea serviciului de gazduire.


Lasa un mesaj