.Global – domeniu ce denotă o prezență online internațională

Cu tot mai multe companii și persoane fizice care caută să se afirme în mediul online prin diferite proiecte sau servicii, asigurarea prezenței online nu a fost niciodată mai indispensabilă pentru o afacere.

Astfel, pentru a te asigura că afacerea ta are o prezență online remarcabilă, un domeniu .Global poate fi un loz câștigător, exact ceea ce ai putea avea nevoie pentru a obține un avantaj competitiv.

Te-ai gândit vreodată că afacerea ta are concurență globală? Tu însă reprezinți o concurență pentru alții? Brandurile importante din întreaga lume și o gamă largă de industrii înțeleg acest lucru și, ca atare, au înregistrat un domeniu .Global, tocmai ca o modalitate de a se ridica deasupra așteptărilor pieței mondiale tot mai extinse. În acest mod, extensia .Global a ajuns în top 20 cele mai înregistrate domenii.

.Global nu se adresează doar afacerilor de talie internațională, ci este un nume sonor și pentru micii ”pioni” de pe piață, de la activiști sociali, comercianți de produse și servicii, la organizații de educație online. Toți aceștia au demonstrat că .global este un domeniu puternic și deosebit, ajutându-i să se conecteze online cu publicul din întreaga lume.

De la lansarea sa din 2014, .global a demonstart numeroase beneficii către interprinderi și organizații de toate tipurile:

  • – prezență internațională.
  • – generarea unui public multinațional, prin semnalizarea faptului că serviciile sunt disponibile oriude în lume.
  • – creează start-up-urilor să se lanseze, anunțând viziunea lor globală, aspirațiile de a deveni marcă mondială.

.Global este un nume de domeniu clar definit.

  • – este o bună alternativă la extensia .com, care devine din ce în ce mai indisponibilă.
  • – facilitează crearea unei adrese web bogate în cuvinte cheie relevante pentru SEO.
  • – este ideal pentru orice interprindere individuală, organizație sau corporație din orice industrie.

Lumea competitivă a pieței online globale este o realitate fermă, pe care nicio organizație, mică sau mare, nu își permite să o ignore. Astfel, din moment ce înregistrarea unui domeniu este permisă oricui, extensia .Global ajută la obținerea unui loc mai bun pe piața competitivă.

Domeniul .Global este disponibil spre înregistrare prin intermediul registrarului MxHost.

Lasa un mesaj