fbpx

Google lanseaza o aplicatie inteligenta – Inbox


Google a anuntat saptamana aceasta ca lanseaza o noua aplicatie pentru a trimite email-uri intr-un mod mai inteligent, numita Inbox. Noua aplicatie, care este gratuita, include servicii de memento-uri si subliniaza mesajele importante. De fapt, Inbox este o combinatie dintre Mailbox si Google Now. Se diferentiaza de serviciile Google de pana acum prin faptul ca selecteaza informatiile importante, precum numerele de telefon, un anumit program de lucru sau harti, precum si stocheaza toate email-urile.

Pentru inceput, Inbox se poate obtine doar pe baza de invitatie. Insa, daca doriti aceasta aplicatie, o puteti solicita de la inbox@google.com sau o puteti obtine printr-o invitatie ce v-o trimite un prieten.

Acest serviciu va fi disponibil pe Web (doar pentru Chrome),  iOS 7+ si Android 4.1+. De asemenea, versiunile pentru tablete si browserele moderne sunt in lucru.

De retinut este insa faptul ca Google nu intentioneaza sa schimbe Gmail cu Inbox, ci datele vor fi sincronizate. De altfel, Inbox foloseste userul de la conturile existente de Google si Gmail.

Sursa video: Youtube.com


Lasa un mesaj