Hosting gratuit vs. Hosting platit


Odata cu aparitia exploziva a numeroaselor oportunitati de afaceri online, au aparut si diversi provideri de gazduire web care si-au castigat prestigiul prin munca, performanta, continua dezvoltare si servicii ireprosabile, dar si altii care mizeaza pe informatii eronate si servicii aparent ieftine si calitative, doar pentru a incerca sa combata concurenta.

Analizand putin situatia, veti face usor diferenta dintre un hosting gratuit si unul platit, pornind chiar de la o cautare pe internet a opiniilor celor care beneficiaza de astfel de servicii, de la diferiti provideri.

Hostingul gratuit

In momentul in care doresti sa achizitionezi un pachet de hosting, cel gratuit este, intr-adevar, cel mai atractiv,oportun si la indemana. De obicei se opteaza pentru site-uri simple de prezentare,bloguri simple, fara elemente complexe.

Intr-adevar, nu platiti nimic, la prima vedere…Dar de ce beneficiati, de fapt?

In cele mai multe cazuri, beneficiati  de un panou de control limitat si neprofesional, de limita dimensiune de fisiere stocate, uptime scazut si downtime-uri lungi, limitare drastica de resurse, uneori nici nu aveti posibilitatea crearii unei baze de date. In ceea ce priveste suportul tehnic, timpul de raspuns este cu mult amanat sau deloc, de obicei ajungeti sa va rezolvati singuri problema apeland la forumuri.

Solutia de backup nu este oferita in general, astfel ca riscati oricand sa va pierdeti toate datele, fara posibilitatea de a le recupera. Hostingul gratuit nu ofera siguranta si calitate la rularea site-urilor gazduite.

Asadar, acest serviciu atractiv reprezinta, de fapt, doar un demo foarte limitat vis-a-vis de adevaratul hosting. De fapt, nu poate fi nici macar un instrument de invatare pentru viitorii webmasteri, deoarece majoritatea nu pun la dispozitie panoul de control cPanel.

Hostingul platit

Optand pentru plata serviciilor de hosting, calitatea acestora este, categoric, remarcabila. Mai mult decat atat, cele mai mici pachete, utilizate in general pentru site-uri mici, de prezentare, au pretul sub 1 euro.

Totodata, avantajele cresc considerabil, beneficiind de cele mai optime tehnologii si servicii, precum: panou de control avansat (cPanel/Plesk), uptime foarte bun, backup, securizarea datelor, antivirus si antispam, garantii contractuale si, cel mai important lucru, suport tehnic din partea unui profesionist.

Asadar…

Nu va lasati indusi in eroare de cuvinte generoase si oferte exorbitante, prin care pierdeti timp si energie. Atitudinea potrivita este de a cauta cele mai bune servicii in functie de necesitate, iar pretul, de obicei, reflecta calitatea.

Ce oferim noi

Fiind printre cei care si-au castigat prestigiul si increderea clientilor prin munca, calitate si perseverenta, Mxhost este unul din providerii de gazduire din Romania ce ofera servicii ireprosabile. Utilizam cele mai noi tehnologii, oferind pachete de gazduire cu preturi incepand de la doar 0.95euro/luna.

Mai mult decat atat, stabilitatea si securitatea sunt reprezentate prin  asigurarea backup-ului prin solutiile de la R1soft , plus filtru antivirus si anti-spam. Calitatea este remarcata prin serverele cu LiteSpeed Webserver, pentru o viteza de 6 ori mai mare, fiind protejate prin firewall si mod_security, activand in propriul centru de date. Oferim cele mai utilizate panouri de control – cPanel pentru Linux si Plesk pentru Windows.

Suportul tehnic va sta la dispozitie 24/7, solutionandu-va problemele cu promptitudine, eficienta si adaptabilitate la nevoile voastre, avand mereu o atitudine pozitiva si entuziasta.

Acestea sunt doar cateva din serviciile incluse la orice pachet de gazduire, mai multe detalii gasiti accesand pagina noastra.

Dar, nu ne credeti pe cuvant, va invitam sa ne testati! Achizitionati oricare pachet de gazduire aici si veti trage singuri concluziile.


Lasa un mesaj