fbpx

Eveniment HostingCon 2011


Daca in luna martie a acestui an, o parte din echipa MxHost a participat la cea mai mare conferinta de webhosting din Europa, acum vom participa la cea mai mare conferinta de webhosting din lume.

Este vorba despre evenimentul HostingCon, o expozitie si in acelasi timp o conferinta pentru profesionistii din lumea webhosting-ului si software-ului care are loc in fiecare an din 2005 incoace.

HostingCon este cel mai mare eveniment de acest gen din lume si in fiecare an reuneste profesionisti din industrie pentru a discuta despre cele mai recente idei, progrese legate de tehnologie si servicii disponibile providerilor de webhosting.

Evenimentul se va desfasura in perioada 8-10 august 2011 la San Diego Convention Center, California. Anul acesta sunt asteptati in jur de 1800 de oameni din peste 30 de tari care au oportunitatea sa socializeze cu profesionisti din industria webhostingului si sa incheie noi parteneriate in vederea actualizarii si imbunatatirii serviciilor oferite.

Vor fi prezenti 125 de expozanti printre care Paralells, Black Lotus, Symantec, Dell, TrustWave, SpamExperts, Open-Xchange, Scality, Verisign, GlobalSign, Reseller Club,  Citrix, CloudFlare, CloudLinux, precum si partenerii nostri Microsoft, OnApp, Attracta, cPanel, Lite Speed Technologies, R1Soft si Trendy Site Builder.

Subiectele principale de discutii vor avea in vedere teme precum CloudHosting, infrastructura si data centere, SEO  si Social Media, marketing si satisfactia clientilor.

De ce este importanta participarea noastra la HostingCon:

1 . Sa invatam – din sesiunile educationale unde veteranii din industrie vor prezenta noile oportunitati si trendurile ce vor afecta lumea webhostingului in urmatoarele 12 luni si in ce directie se indreapta tehnologia.

2. Sa socializam – chiar daca este un eveniment de o asemenea amploare, atmosfera prietenoasa ne va permite sa avem discutii de la egal la egal cu profesionisti care ne pot sfatui in diferite situatii.

3. Sa crestem – ne asteptam sa plecam de acolo cu o viziune mai clara in ceea ce priveste tehnologiile viitoare, cerinte clientilor si miscarile competitorilor in domeniu. Vrem sa venim cu parteneriate pentru noi servicii care vin in ajutorul clientilor nostri sa-si imbunatateasca prezenta online.

Asteptam cu nerabdare participarea noastra la HostingCon 2011 fiind prima data cand suntem prezenti la acest eveniment si va vom tine la current cu impresii, noutati si poze.

Galerie imagini WordHostingDay – Germania, martie 2011

Update : Imagini de la evenimentul HostingCon 2011 San Diego – click pentru galerie foto


Lasa un mesaj