fbpx

Identitatea online este importanta – de ce sa facem upgrade la validarea extinsa EV


Majoritatea proprietarilor de site nu se gandesc niciodata la activarea unui SSL sau la importanta acestuia pentru business-ul lor online. Iar cei care au instalat certificat SSL, isi amintesc de el o data pe an, atunci cand primesc factura de prelungire.

Totusi, si certificatul SSL are un rol foarte important in mediul online, pe langa criptarea HTTPS si a securizarii conexiunii dintre browser si server. Aceasta ajuta la cresterea pozitiei in motoarele de cautare si, aspectul cel mai important, creste increderea consumatorului.

Si aici se poate dezbate pe larg acest aspect. In momentul in care ajungi un retailer important pe piata online, un certificat SSL simplu nu mai este suficient. Ai nevoie de un upgrade la o validare extinsa EV, care sa afiseze in bara verde a browserului web numele companiei.

Proprietarii de site-uri web trebuie educati astfel incat sa inteleaga ca identitatea este o componenta majora a increderii, iar aceasta este cu atat mai critica in mediul online. Acesta este motivul pentru care credem ca instalarea unui certificat SSL EV mai ales pe site-urile de comert electronic sunt indispensabile.

Principalele scopuri ale unei validari extinse sunt:

Identificarea si stabilirea persoanei juridice care controleaza site-ul web.

Asigurarea faptului ca site-ul este controlat de o entitate juridica existenta, reala.

Afisarea entitatii juridice in bara verde a browserului.

Activarea comunicatiilor criptate.

Oferind informatiile necesare pentru validarea extinsa, cu privire la identitatea si adresa firmei care opereaza site-ul web, certificatele SSL EV pot ajuta sa ingreuneze atacturile de tip phising sau alte activitati de frauda online. Practic, afirmarea identitatii online este esentiala pentru ecosistemul de incredere al internetului.

Solicita acum validarea extinsa a site-ului web pentru a creste potentialul afacerii tale online si pentru o incredere indubitabila in fata consumatorilor.

 


Lasa un mesaj