Împărtășește momentele zilei cu un domeniu .Today

Trăiește clipa – e ceea ce cu toții ne străduim, nu? Acum, o nouă extensie de domeniu poate contribui la amplificarea acestui avantaj. De la lansarea domeniului .Today din 2014, s-au inregistrat peste 45 de mii de exemplare, făcându-l unul dintre cele mai populare extensii până în prezent.

De ce să alegi un domeniu .Today?

Ai nevoie de un nume de domeniu care să reprezinte timpul? Atunci .Today este alegerea perfectă. În scop general, extensia .Today poate fi folosită în diverse moduri, din orice domeniu de activitate, pentru a furniza informații relevante din orice nișă.

De exemplu, un domeniu .Today poate fi folosit pentru a anunța toate evenimentele importante care au loc într-un oraș. Poate fi utilizat, de asemenea, de către o agenție de știri care furnizează informații actualizate și care ține cititorii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Domeniul .Today este ideal pentru persoanele sau afacerile care trebuie necesită raportare zilnică actualizată, privind informațiile tehnice, rapoartele de știri sau tendințele și noile subiecte ale zilei.

Înregistreaza prin intermediul MxHost un domeniu .Today la doar 19 euro/an!

Lasa un mesaj