fbpx

În curand, domeniu specific spațiului de stocare – .STORAGE


Companiile care oferă servicii de stocare și care doresc să aibă cât mai mulți clienți, se bazează exclusiv pe promovarea online. Cu domeniul .Storage, activitatea se poate distinge cu ușurință.

De ce să alegi un domeniu. Storage?

Indiferent dacă ai o afacere cu servicii de stocare, fie în mediul online sau offline, .storage este domeniul care se reliefează de restul și care arată exact tipul activității, un avantaj major pentru branding.

Ca orice domeniu nou, .storage are mai multe opțiuni pentru înregistrarea unor nume memorabile, pentru că nu sunt încă luate numele bune, cum ar fi cazul domeniilor .com sau .ro. Asta înseamnă că ai mari șanse să poți înregistra exact numele dorit, fără prea multe încercări.

Nu în ultimul rând, utilizând extensia .storage, arăți clientului că ești un furnizor legitim de servicii de stocare.

Indiferent dacă este vorba de stocare în mediul online sau offline, lumea se străduiește să găsească în mod constant un spațiu sigur, confortabil și securizat pentru lucrurile lor sau datele personale.

Extensia .storage este o opțiune comercializabilă, orientată spre rezultate sigure și branding pe nișă; opțiune versatilă, care deschide noi posibiliăți prin stabilirea unei piețe mai orientate și definite.

.Storage va fi disponibil pentru înregistrare începând cu 5 decembrie 2017.


Lasa un mesaj