fbpx

Noile domenii .UK


Incepand cu data de 10 iunie 2014 va fi disponibil pentru inregistrare ccTLD-ul .uk . Daca pana acum nu era permisa inregistrarea directa de .uk fiind disponibile doar domeniile (second-level .uk) de forma co.uk, net.uk si alte cateva, Nominet va permite acum inregistrarea directa de domenii .uk .

Domeniile uk sunt pe locul 4 in lume la numarul de inregistrari dupa .com, .de si .net, cu peste 10 milioane de domenii active.

Prioritate in inregistrarea unui domeniu .uk au proprietarii de domenii .co.uk, .org.uk si .me.uk, inregistrate pana la data de 28 Octombrie 2013, ora 23:59.

Pretul unui domeniu .uk va fi acelasi ca si la domeniile .co.uk iar persoanele care inregistreaza aceste domenii trebuie sa respecte regulile de inregistrare ale Nominet privind domeniile din Marea Britanie, fiind necesara si o verificare a datelor in decurs de o luna de la inregistrare. Introducerea de date incorecte sau incomplete în timpul inregistrarii poate duce la stergerea domeniului în termen de 30 de zile de la notificarea de confirmare a datelor.

Puteti verifica daca aveti dreptul de a inregistra si un domeniu .uk daca deja detineti un domeniu .co.uk pe dotuklaunch.co.uk

Incepand cu data de 10 iunie si prin MxHost puteti inregistra domeniile .uk , detalii despre pret vor fi disponibile pe pagina de inregistrare domenii.


Lasa un mesaj