fbpx

Iti pregatesti strategia pentru Blackfriday? Incepe cu un domeniu .blackfriday


Fenomenul Blackfriday (vinerea neagra) isi are originile in  America si deschide sezonul cumparaturilor pentru sarbatorile de iarna. Astfel, aceasta vinere este cea mai aglomerata zi din an din punctul de vedere al comertului.

Fenomenul a devenit viral la nivel mondial, astfel ca si in Romania, blackfriday este un eveniment de mare anvergura,  atat in magazine dar mai ales in mediul online. Pentru a face lucrurile sa fie si mai interesante, o mare parte din marii comercianti prelungesc termenul de blackfriday pentru un weeekend intreg.

In general, Blackfriday este in ultimul weekend in noiembrie insa, in Romania, data difera de la an la an. In aceasta perioada, comerciantii reduc semnificativ preturile la toate produsele, chiar si cu pana la 90%.

.Blackfriday este disponibil pe piata din 07/08/2014 si este considerat o buna oportunitate de a fi evidentiat in mediul online in perioada reducerilor.

Astfel, daca ai un magazin online si iti doresti sa faci o campanie de marketing de blackfriday, ar fi bine sa incepi a gandi strategia de pe acum. Un bun prilej de originalitate si idee de marketing ar fi achizitia unui domeniu web .blackfriday.

Profita de avantajul acestui fenomen care a luat amploare si transforma-l intr-o strategie de marketing eficienta – inregistreaza prin MxHost un domeniu .blackfriday la doar 45 euro/an!


Lasa un mesaj