fbpx

S-a lansat Joomla versiunea 1.6


In aceasta saptamana Joomla anunta lansarea versiunii 1.6. Noua versiune Joomla include mai mult control si optiuni decat orice alta versiune de pana acum. Refacuta complet versiunea 1.6 va fi pe placul dezvoltatorilor ocazionali si fanilor Joomla, usurand mai mult ca niciodata creearea de siteuri.

Caracteristici:

Noua versiune ofera noi functionalitati atat pentru administratori, designeri si developeri, principalele noutati fiind urmatoarele:

– O noua structura de categorii care poate fi definita si modificate direct de catre utilizator incepand cu categoriile simple pana la cele mai complexe.

– Instalarea a fost imbunatatita prin posibilitatea de a instala mai multe extensii dintr-un singur click, precum si usurinta de a le updata.

– Imbunatatirea suportului de utilizare pentru limba in site, atat pentru siteurile simple cat si pentru cele care necesita utilizarea in mai multe limbi.

– Noi teme disponibile care vor incanta utilizatorul precum si un control mai bun asupra temelor.

– O imbunatatire semnificativa pentru partea de SEO, care va permite creearea de Meta descrieri pentru categorii. Mai multe flexibilitate pentru adaugarea de titluri si descrieri in articole si pagini.

– Creerea de pagini custom 404 si folosirea optiunii 301 redirect prin care cineva care acceseaza un link inexistent este salvat in baza de date, administratorul avand apoi posibilitatea de a creea linkul corect prin redirectare 301.

– Sute de alte functionalitati suplimentare care de acum vor usura munca si vor aduce o mai buna productivitate.

Dupa cum aminteam in articolul legat de utilizarea WordPress din 1 milion de websiteuri , 22,5 % sunt construite pe platforma CMS, iar Joomla ocupa un procent de aproximativ 11% fiind folosit pentru siteuri din toate domeniile.

Toti clientii nostri pot deja instala automat Joomla 1.6 direct din Softaculous, optiune disponibila in panoul de control al pachetului de gazduire. Serverele de gazduire web MxHost sunt compatibile cu instalarea oricarei versiuni Joomla in prezent fiind gazduite cateva mii de siteuri pe aceasta platforma.


Lasa un mesaj