fbpx

KernelCare – Update fara downtime


Update-urile de securitate facute pe serverele Linux reprezentau, deseori o problema, datorita downtime-urilor de scurta durata. Tehnologia este imbunatatita acum de KernelCare, disponibila de la CloudLinux, ce face posibil update-ul serverelor in timp real.

Update-urile de kernel se fac, in general, de cateva ori pe an pe serverele Linux, personalul tehnic lucrand la acest proces timp indelungat. KernelCare efectueaza insa in mod automat update-urile de securitate, in timp real, intreg procesul fiind comparat cu schimbarea motorului unui avion in timp ce zboara.

Intreaga operatiune de update a serverelor dureaza doar cateva nanosecunde cu KernelCare, actionand intr-un mod eficient si sigur, fara niciun impact negativ.

In cazul VPS-urilor, cu KernelCare update-urile se fac, de asemenea, in mod automat, fara nicio functionalitate intrerupta, indiferent de cate servere virtuale private ruleaza pe un server fizic.

Mxhost are implementat KernelCare pe serverele in productie, tocmai pentru a imbunatati, in permanenta, serviciile de care beneficiati.


Lasa un mesaj