fbpx

La multi ani, .NET!


Anul acesta, extensia .NET a implinit 30 de ani de existenta online. Primul domeniu .NET inregistrat a fost nordu.net. Dupa 30 de ani de exintenta, s-au inregistrat aproape 15 milioane de domenii.

In toti acesti 30 de ani, domeniul .net a fost mereu una dintre cele mai populare si cautate extensii. Concret, este cea mai populara si cauta extensie de domeniu dupa .com.

Din punct de vedere geo-lingvist, domeniul .net este gazduit in peste 200 de tari, disponibil in peste 400 de limbi. Chiar daca concureaza cu .com, au totusi multe lucruri in comun: ambele au aparut pentru prima data in 1985, ambele au 30 de ani de existenta, ambele prezinta incredere in orice domeniu de activitate din mediul online.

De asemenea, .net este unul dintre cele mai bine vandute domenii, cu cele mai mari preturi; are cele mai mari vanzari dupa .com; cel mai bine vandut domeniu .net a fost mobile.net, cu 500 milioane de dolari.

Domeniile .net pot fi casa perfecta in mediul online pentru oricine – de la bloggeri , afaceri online, pana la orice tip de industrie sau organizatie. Conform statisticilor, caracterele medii pentru domeniile .net sunt 12, insa aceste domenii pot fi inregistrate cu nume memorabile cu pana la 63 de caractere.

In fapt, notorietatea acestui domeniu se datoreaza credibilitatii pe care o ofera si experienta cu care ajuta business-urile mici sa creasca. Vezi cum altii si-au construit afaceri de succes cu domeniul .net si inregistreaza astazi prin intermediul MxHost unul memorabil!


Lasa un mesaj