fbpx

Licente Plesk

Ce este Plesk?

Plesk este un panou de control de tipul multi-platforma, conceput pentru a oferi o modalitate simpla si usoara pentru gestionarea site-urilor web. Prin interfata Plesk se pot administra cu usurinta adresele de email, fisierele, domeniile, aplicatiile, bazele de date, acces FTP si multe altele.

Plesk simplifica toate aceste sarcini, fara a avea cunostinte aprofundate in domeniu sau pentru comenzile necesare pentru server. Plesk ofera implicit Webserverul Apache si Nginx, care poate fi setat ca si webserver stand-alone sau ca si proxy. Tototdata, mai ofera posibilitatea de a instala webserverul Litespeed (cu licenta).

Plesk ofera diverse tipuri de licente, in functie de nevoia fiecarui developer.

Noul Plesk Onyx

Plesk Onyx pune dezvoltatorii web in centrul atentiei, vine sa salveze dezvoltarea moderna a web-ului si sa raspunda la toate cerintele, alaturi de suportul RubyOnRails, integrarea Git dar si capacitatea de a implementa rapid anumite servicii necesare ultimului tau proiect sub forma de containere Docker. Desigur, hosterii tradiționali nu au fost uitați, care vor fi mulțumiți de Managerul de actualizări Plesk, noile functionalitati legate de PHP, gestionarea imbunatatita a SSL și multe alte caracteristici.

Editii Plesk

Cele patru noi editii Plesk sunt concepute pentru a ajuta furnizorii sa creeze solutii directionate pentru administratorii web, dezvoltatorii de aplicatii, profesioniștii din domeniul web și furnizorii de servicii de gazduire.
Fiecare editie simplifica activitatile principale de gestionare a webului pentru a se alinia cu modul in care infrastructura este utilizata astazi pentru gazduirea de site-uri Web și aplicații web.

Utilizeaza tabelul de mai jos pentru a compara ce este inclus în fiecare ediție Plesk.

WordPress Toolkit

WordPress Toolkit permite administratorilor de servere, furnizorilor si clientilor sa gestioneze instantele lor WordPress, permitand o varietate de fluxuri de lucru pentru dezvoltatori pentru administratorii WordPress de toate nivelele de calificare, de la incepatori la profesionisti. Printre cele mai Importante caracteristici si utile, se numara:

– clonarea unei instante WordPress.

– Setarea unui mediu de staging, astfel vei putea testa tot ce doresti fara sa pui in pericol functionarea site-ului live.

– Sincronizare date intre site-uri WordPress.

– + altele conform imaginii de mai jos.