fbpx

Magento – platforma ideala pentru magazine online


Industria de comert electronic si cumparaturile online sunt in continua crestere. Tocmai de aceea ii determina pe intreprinzatori sa isi regandeasca strategiile si sa aleaga spatiul online pentru a-si desfasura afacerile. In SUA se preconizeaza ca pana in 2023 vanzarile de comert electronic vor depasi 740 de miliarde de dolari. Nu vreti sa pierdeti oportunitati, nu-i asa? Insa pentru a face acest lucru, intreprinzatorii si nu numai, au nevoie de platforme pe care sa isi ruleze magazinele online si pentru ca au atatea optiuni in jur, poate fi destul de greu sa stie care platforma e cea mai potrivita pentru ei.

Indiferent daca detineti deja un magazin online sau v-ati decis sa lansati o afacere, Magento e una dintre optiuni, fiind una dintre cele mai populare platforme. Trebuie sa va proiectati o platforma care sa fie usor de utilizat, usor de inteles si construita folosind o baza semnificativa. In ziua de azi detinatorii de afaceri online fac tot posibilul sa transforme experienta de shopping online intr-una cat mai aproape de lumea reala si sa le satisfaca asteptarile.

De ce e Magento optiunea potrivita pentru site-ul tau?

– Magento poate suporta un numar urias de produse pe platforma si un numar nelimitat de comenzi, singura limita fiind dimensiunea serverului. Acest lucru e foarte important mai ales pentru detinatorii de afaceri care se asteapta la un trafic foarte mare pe site, in acest fel nu va trebui sa va stresati cand business-ul vostru va prezenta o crestere exponentiala. Magento pune la dispozitie funcții precum gestionarea produselor și a stocurilor, puteti configura filtre pentru a ajuta clientii sa navigheze usor si sa gaseasca exact ceea ce cauta, lucruri care facilitează organizarea și înțelegerea site-ului dvs.

– Cand vine vorba de optimizarea motoarelor de cautare, aveti un avantaj atunci cand alegeti platforma Magento, deoarece e SEO- friendly, adica va ajuta magazinul vostru sa obtina un clasament ridicat in motoarele de cautare Google, Yahoo si Bing. Platforma are capacitatea de a gestiona problemele aparute site-ului, dar si gestioneaza continutul duplicat, paginile de destinatie, traficul de pe site, indexarea de pagini. Un alt avantaj fiind faptul ca site-urile create cu Magento sunt optimizate pentru dispozitivele mobile si nu trebuie sa va faceti griji daca consumatorii nu pot vizualiza de pe orice browser sau dispozitiv produsele voastre.

– Magento ofera instrumente de marketing. In ceea ce priveste obtinerea conversiilor, fiind cea mai buna optiune de CMS. Avand optiuni de segmentare, in functie de preferintele si istoricul consumatorilor, puteti viza clientii in functie de aceste insight-uri. Clientii vor vedea doar acele produse care au legatura cu ce au cumparat anterior sau in functie de clic-uri. Puteti adapta si personaliza ofertele si promotiile si puteti profita de optiuni flexibile, precum cupoane de reduceri, campanii pe pagini de destinatie, preturi promotionale, aceste opțiuni oferindu-i site-ului dvs. un avantaj competitiv față de concurență.

– Magento are o gama larga de caracteristici din care puteti alege care vor imbunatati experienta utilizatorilor pe site si o interfata care prezinta interes pentru consumatori. Majoritatea detinatorilor de afaceri care utilizeaza CMS pot opta pentru un dezvoltator care sa ii ajute sa aiba un site unic si personalizat, chiar daca au cateva teme de design oferite pe site. Deoarece Magento este o platforma de tip open-source, o mare parte din caracteristici exista deja sub forma de plugin-uri. Plugin-uri care majoritatea nu necesita costuri suplimentare si ofera solutii pentru procesare plati, creare conturi, livrare, comenzi etc.

– Magento CMS este cel mai recomandat cand vine vorba de timpul de incarcare al paginilor. Avand cele mai noi caracteristici precum Varnish si optimizarea bazei de date, satisface cerintele unui site de comert electronic, in cateva secunde procesand o solicitare a utilizatorului. Pentru imbunatatirea performantei generale a site-ului dvs. acest lucru fiind extrem de important.

Puterea pe care o ofera Magento pentru site-urile de comert electronic e de neegalat, trebuie doar sa stiti ce va doriti si ce asteptari aveti pentru afacerea voastra, pentru ca totul depinde de nevoile fiecarui business.

Dacă ati ales să va construiti site-ul pe platforma Magento, puteti conta pe serviciile de gazduire MxHost daca aveti nevoie de un hosting 100% de incredere. Investim resurse importante pentru servere și folosim cele mai noi tehnologii, care stimulează performanța magazinului dvs. online. Serverele special configurate pentru Magento sunt dedicate clientilor care isi doresc sa obtina rentabilitate si performanta pentru magazinul online.

Un lucru foarte important! Asistenta pentru software-ul Magento 1 se incheie in 30 iunie 2020, iar dezvoltatorii sunt incurajati sa migreze spre Magento 2.

Sursa: https://magento.com/blog/magento-news .


Lasa un mesaj