fbpx

.Movie si .Actor – extensii de domenii specifice lunii februarie

movie-actor-domain

Februarie este luna din an cand se decerneaza premiile oscar din industria cinematografica, cel mai important premiu din aceasta industrie. Astfel, este important sa acordam o atentie deosebita extensiilor .movie si .actor.

Odata pe an, lumea priveste cu entuziasm spre Los Angeles, la ceremonia anuala de decernare a premiilor Oscar. Este de la sine inteles faptul ca astazi, internetul contribuie semnificativ la succesul unui film sau al unui actor. Astfel, pe langa prezenta pe site-urile de socializare, un domeniu pentru un website este un must-have in aceasta industrie.

Desigur, in cazul unui star international, prima alegere este clar .com, insa numele bune sunt de obicei luate. Astfel, un “remediu” bine venit sunt noile TLD-uri .movie si .actor, bine definite pentru industria cinematografica.

.Actor

Publicul nu este interesat doar de filmele in sine, ci si de actorii care joaca in acestea. Pentru a obtine un plus de recognoscibilitate in aceasta industrie, in calitate de actor sau regizor de film, este important sa ai o prezenta online. Astfel, extensia .actor are avantajul ca face vizibila profesia de la prima vedere. Acesta este potrivit atat pentru actorii de film cat si pentru cei de teatru.

Chiar daca industria romaneasca cinefila nu este atat de recunoscuta la nivel international, cu aceste extensii de domenii este momentul ideal pentru afirmarea prezentei. Desigur, .actor este la fel de potrivit pentru scoli de teatru, birouri sau agentii.

Pana in prezent .Actor numara  peste 2100 de domenii inregistrate.

.Movie

Chiar daca cinematografele inregistreaza un numar scazut de cinefili, “dragostea” pentru filme nu este afectata, deoarece sunt diverse platforme de streaming online. Desigur, un domeniu potrivit face parte dintr-o buna strategie de marketing. Asadar, extensia potrivita este .Movie. Acest domeniu este disponibil pentru inregistrare inca din august 2015 si are in jur de 2500 de inregistrari.

Oricare din extensii se pot inregistra prin intermediul MxHost.


Lasa un mesaj