MxHost, sponsorul principal al turneului – MxHost Tennis CUP 2020

MXHOST TENNIS CUP se numește competiția care a avut loc la Bistrița în perioada 6-11 octombrie. Turneul a fost destinat juniorilor sub 18 ani și a fost cu participare internațională. Au fost peste 100 de concurenți care și-au scos în evidență talentul și munca depusă. Accesul spectatorilor nu a fost permis în baza sportivă, iar în interiorul complexului s-au luat toate măsurile necesare în vederea prevenirii contaminării cu COVID-19.

Acest turneu a reprezentat o oportunitate excelentă pentru tinerii jucători de tenis de a se perfecționa. Tranziția de la junior la jucator de tenis profesionist, trebuie sprijinită, tocmai de aceea partenerii de încredere susțin competițiile sportive și în momente dificile. MxHost a demonstrat că este un partener de încredere pentru clienți, persoane care s-au bazat pe serviciile de găzduire web. Tocmai de aceea, înțelegând nevoile clienților care doresc să beneficieze de prezență online pentru afacerile lor, înțelegem și dorința tinerilor de a se face cunoscuți și de a aduna puncte și premii importante pentru cariera lor.

Finala a avut loc duminică, 11 octombrie pe terenurile Grand Slam Tennis Club. În turneul de simplu finala a fost câștigată de Vanesa Popa Teiusanu. Finala de simplu a băieților s-a încheiat cu victoria jucătorului din Ucraina – German Samofalov. În finala de dublu a fetelor, jucatoarele din România – Lavinia Tanasie și Rianna Coreisa au învins tinerele jucătoare din Polonia și Turcia (Rozalia Gruszczynska, Aysegul Mert).

Pandemia provocată de coronavirus a avut o influență incontestabilă asupra multor domenii, multe turnee fiind anulate, suspendate sau amânate. Însă ne bucurăm că Bistrița a avut norocul de a se afla printre cele 3 orașe din țară pe lângă Oradea și Constanța, care și-au asumat responsabilitatea de a organiza turnee în această perioadă.

Ne bucurăm că am avut participare internațională având în vedere contextul actual al pandemiei. Jucători din SUA, Turcia, Polonia, Ucraina, Olanda, Kenya, Franța, Ungaria, Republica Moldova  s-au deplasat până la Bistrița. A fost o oportunitate imensă pentru jucătorii români de a aduna puncte în clasamentul internațional, toate semifinalistele fiind de la noi din țară și 3 dintre cei 4 semifinaliști de la băieți fiind, de asemenea, români. Din punct de vedere organizatoric a fost foarte dificil din cauza tuturor restricțiilor impuse de Federația Internațională de Tenis și de către autoritățile țării noastre. Cel mai neplăcut aspect fiind interzicerea accesului spectatorilor. Vremea a fost de asemenea, nefavorabilă pe la mijlocul săptămânii, întreținerea terenurilor necesitând multă muncă, dar totuși totul a decurs conform programului. Mulțumim sponsorului principal MxHost pentru susținerea financiară a acestui eveniment, precum și celorlalți sponsori și sperăm să ne revedem anul viitor cu tribunele pline,” a declarat Cristian Pungovschi, directorul turneului.

Suntem mândri că am putut sprijini această competiție din calendarul ITF! MxHost susține sportul. MxHost susține tinerele talente.

Mai multe informații despre participanți, rezultatele acestora, precum și evoluția lor găsiți pe site-ul oficial al competiției.

Lasa un mesaj