fbpx

Server MySQL cu SSD-uri Intel


Anuntam testarea cu succes a unui server cu SSD-uri

Am lansat primul nostru server dedicat pentru MYSQL folosind un server Dell cu disk-uri SSD Intel. Diferenta dintre un HDD normal si un SSD este importanta, dupa cum veti regasi in descrierea urmatoare. Noul SSD Intel, o alternativa sigura pentru hard-disk-urile traditionale, ofera, mai mult decat orice, performanta stocarii datelor.

Cateva dintre calitatile care il fac de reamarcat sunt: nu este alcatuit din nicio parte mobila pentru o rezistenta crescuta si o durata de viata mult mai mare decat un HDD traditional; viteza dovedita cu pana la 56% mai mare la citirea si transferul datelor fata HDD normal; rezista loviturilor si socurilor accidentale fara a se deteriora sau sa se piarda datele pe care le contine si are un consum de energie electrica redus.

Am prezentat, dupa cum spuneam, cateva dintre caracteristicile principale ale unui SSD (solid-state driver). Datorita acestora, am ales utilizarea lor pe serverele noastre, intrucat siguranta datelor, performanta si calitatea serviciilor sunt principalele procupari ale noastre.


Lasa un mesaj