Noi extensii de domenii pentru adrese URL atractive, moderne, specifice industriei

extensii de domenii

Noile extensii de domenii permit crearea unor nume de site-uri memorabile, domeniile clasice nu mai prezintă interes pentru spațiul online și nici pentru consumatori.

.BEAUTY .SKIN .MAKEUP .HAIR sunt unele dintre cele mai noi noi extensii de domenii de pe piață. Domeniile .BEAUTY .SKIN .MAKEUP .HAIR sunt potrivite pentru branduri cosmetice, make-up artiști, pasionați de frumusețe. Oamenii își vor aminti mult mai repede de afacerea dvs., de site-ul dvs. cu un domeniu personalizat și axat pe nișa dvs. de afaceri.

Hai să recunoaștem, numele dumneavoastră de domeniu are nevoie de îmbunătățiri!

Un nume de domeniu nou, potrivit pentru aria de activitate vă restabilește imaginea pe web și nu numai. .BEAUTY – vă prezintă instantaneu ca lider în industria de frumusețe și va atrage publicul ideal pe site-ul dvs. web. .HAIR – vă stabilește instantaneu ca un coafor profesionist sau expert în îngrijirea părului. .SKIN – vă stabilește ca un lider de îngrijire a pielii. Industria machiajului, inovațiile din aceste domenii pot să se bucure însfârșit de o nouă interfață online. În acest fel vă puteți stabili autoritatea cu un site dedicat domeniului frumuseții.

Vă puteți alege nume de domenii pe placul vostru, lungi, atractive, moderne, specifice industriei.

Cu un domeniu .MAKEUP puteți să:

-Prezentați profesional serviciile dvs. de machiaj online  pentru a câștiga o nouă clientelă.

-Oferiți tutoriale și sfaturi de machiaj

-Vă întâlniți cu alți oameni pasionați de machiaj și împărtășiți produsele preferate de audiența dvs.

Transformați-vă numele de domeniu pentru o prezență impecabilă și strălucită a mărcii. Faceți din afacerea dvs. un brand cunoscut. Alegeți să ieșiți în evidență cu o adresă URL memorabilă.

Pentru cine sunt potrivite aceste extensii de domenii?

Branduri de frumusețe emergente

Artisti specializați în îngrijirea părului, make-up artiști

Publicații și bloguri

Mărci majore de produse cosmetice și de îngrijire a pielii și părului

Proprietari de afaceri mici

Comunități și forumuri online

Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, nu puteți rata perioada de preînregistrare a noilor extensii de domenii. Trebuie să profitați de acest lucru, deoarece o prezență impecabilă pe web reprezintă cheia succesului afacerii. Aceste domenii sunt sugestive pentru afacerile voastre și vă permit să ajungeți mult mai repede la publicul țintă. Contactați departamentul comercial și preînregistrați domeniul preferat la preț promoțional de 199.9 EURO + tva / an.

Începând cu 02.03.2021, extensiile .BEAUTY, .HAIR, .SKIN, .MAKEUP, vor fi disponibile pentru înregistrare prin intermediul MxHost la un preț promoțional de numai 24.99 EURO + tva / an.


Lasa un mesaj