Noi soluții de găzduire Magento pentru super viteză

Cele mai multe magazine online create pe Magento, suferă la capitolul viteză de încărcare, datorită platformei, care este mare consumatoare de resurse. Astfel, pentru că ne dorim să oferim cele mai bune servicii de găzduire pentru magazinele online, am creat pachete special optimizate pentru o performanță maximă și o viteză de încărcare optimă.

Am analizat și am testat mai multe magazine online create pe Magento, astfel încât am ajuns la rezultatele dorite, atât de noi, cât și de clienți.

Soluția de găzduire constă instalarea unui accelerator web ngnix, ce transformă și optimizează codul HTML, mărind, prin diverse tehnici, viteza de încărcare a paginii. Folosirea acestor module nu necesită modificare la nivel de platformă.

O altă metodă de optimizare se realizează la nvel de aplicație Magento –  redis cache – soluție foarte rapidă ce realizează primul nivel de cache și sesiunea de memorie, în back-end. Soluție este testată pe magazine mari Magento, cu peste 500 de mii de utilizatori, dovedindu-se, astfel, că este o soluție extrem de rapidă, stabilă și performantă.

Pentru confort și siguranță deplină, asigurăm gratuit mutarea contului de hosting de la actualul provider, oferind inclus panoul de control Plesk Onyx pentru o administrare eficientă.

Punem acces pe securitate, monitorizare permanentă, fiabilitate, folosindu-ne de cele mai noi tehnologii în materie de servere și echipamente, menite să  stimuleze performanța magazinului tău online Magento.

Lasă experții noștri și infrastructura noastră solidă să lucreze pentru a obține rezultate optime iar tu axează-te pe promovarea afacerii pentru sporirea vânzărilor.

Lasa un mesaj