fbpx

Noi TLD-uri disponibile in 2019


Anul 2019 vine cu noi nume generice din categoria noilor TLD-uri. Poti inregistra numele de domeniu dorit, indiferent a este vorba despre .Monster, .Baby sau .Dev. Cele mai recente TLD-uri sunt destinate oricaror tipuri de site-uri, de la bloguri, site-uri de prezentare, pana la site-uri de comert electronic.

Este un nume generic pentru dezvoltatorii web, companii start-up sau orice este asociat cu mediul tehnologic. Cu acest domeniu .dev se pot prezenta abilitatile de dezvoltare web, cum ar fi aplicatii sau software-uri pentru jocuri sau alte activitati. Impreuna cu .Page si .App, este unul din domeniile generice ce impune automat conexiune https:// . Acesta este disponibil pentru inregistrare incepand din 28 februarie.

Acest nume de domeniu vizeaza in mod clar comerciantii care vand produse pentru bebelusi sau acei antreprenori care ofera servicii pentru  copii si parinti. Astfel, .baby poate fi optiunea de domeniu disponibila pentru acele cuvintele cheie care sa fie reliefate in moroarele de cautare. Ce domeniu poate fi mai relevant de atat? I curand, domeniul .baby va fi disponibil.

Acasa este locul de suflet al fiecarei persoane. .Homes este o extensie binevenita pentru agentiile de imobiliare, design de interior sau servicii de amenajare a locuintei. Astfel, constructorii de case, agentiile, firmele de curatenie sau orice alte afaceri ce au de-a face cu locuinta pot folosi acest domeniu. De acum, disponibil pentru inregistrare.

.OOO este o extensie generica, usor memorabila, recunoscuta in orice limba, poate fi inregistrat de oricine si de oriunde din lume.

Domeniul .monster este ideal pentru blogurile dedicate jocurilor sau vanzarilor tipice pentru vampiri, zombi, halloween sau alte lucruri bizare.

Prin intermediul Mxhost se pot inregistra domenii cu orice extensie disponibila.


Lasa un mesaj