fbpx

Noul addon Trendy Site Builder


MxHost continua implementarea de noi servicii si facilitati pentru clienti si adauga o noua optiune in cPanel – Trendy Site Builder

Trendy Site Builder este un software oferit gratuit clientilor care doresc sa-si construiasca propriul website fara a avea experienta in domeniu. Este foarte usor de folosit si rapid avand posibilitatea de a construi site-uri cu design-uri de calitate, chiar spectaculoase.

Acest nou serviciu include caracteristici care va ajuta:

– Sa creati site-uri in flash cu pana la 100 de pagini.

– Sa creati Fanpage pentru Facebook; intrucat toate paginile Facebook arata la fel, puteti iesi in evidenta cu un design uimitor.

– Sa includeti efecte pentru text.

– Sa aveti backround cu sunet.

– Sa integrati Youtube pentru a introduce video direct in site.

– Sa creati site-ul in versiune pentru mobil – este poate, cea mai de folos facilitate intrucat permite ca site-ul sa fie accesibil de oriunde si oricand.

– Sa va optimizati site-ul prin optiunea de SEO integrata in sitebuilder; cu ajutorul acesteia adaugati meta tags, meta description, updatati titlurile pentru a facilita accesul motoarelor de cautare catre site-ul dvs.

Optiunea este disponibila clientilor MxHost in sectiunea Software din cPanel. Cu un simplu click aceasta se instaleaza pe contul de gazduire iar apoi vor trebui urmati cativa pasi simpli pana cand site-ul va prinde viata.

Exista mai multe template-uri care pot fi folosite ca atare sau pot fi personalizate sa corespunda nevoilor fiecarui website, creand totodata un design de calitate cu un aer profesionist.

Odata finalizat un design, acesta poate fi in continuare modificat deoarece exista multa flexibilitate si este extrem de usor. In acest fel puteti sa va creati si sa va mentineti site-ul updatat in doar cateva minute in loc ore laborioase.

Trendy Site Builder nu face decat sa vina in ajutorul clientilor pentru ca acestia sa-si creeze singuri propriul website si sa le ofere placerea de a-si personaliza site-ul in functie de nevoile fiecaruia.

MXHOST este partener oficial TrendySite Builder – detalii


 • Constantin Padure says:

  Puteti va rog sa verificati disponibilitatea acestui site builder in cazul meu? In sectiunea “Site Software” apare doar YaBB, phpMyChat si AgoraCart. Va multumesc anticipat.

 • Cristian Bebesel says:

  Buna seara,

  Am incercat sa utilizez Trendy Site Builder si cred ca am gresit instalarea lui.

  Din C Panel/Software am dat click si am dat ok de instalare pe domeniul ropescar.com.

  Dar din pacate acum nu mai imi este vizibil domeniul si apare in locul sau Trendy Site Builder. Va rog sa ma ajutati sa-mi restabiliti vizibilitatea domeniului ropescar.com si sa imi spuneti cum trebuie instalat Trendy Site Builder pentru a-l putea utiliza.

  Cu multumiri anticipate,

  Cristian Bebesel

Lasa un mesaj