fbpx

Nume diferit, aceeasi siguranta – Comodo CA este de acum Sectigo

sectigo-comodo

Comodo CA a anuntat oficial la finele anului 2018 ca isi schimba denumirea brandului in Sectigo. Probabil multi dintre noi ne intrebam de ce aceasta schimbare?

In toamna anului 2017, Francisco Partners a cumparat grupul de afaceri Comodo. Astfel, aceasta entitate, numita Comodo CA, a continuat functionarea pe aceleasi piete, sa mearga la expozitii si intalniri de marketing cu aceeasi denumire Comodo Group.

Decizia de re-branding a fost luata pentru a evita confuzia dar in acelasi timp si pentru a-si continua misiunea de a ajuta orice tip de afacere online sa-si securizeze conexiunea.

Ce se va intampla mai exact?

Aparent, se modifica doar logo-ul din Comodo in Sectigo. In fapt, iatatoate lucrurile noi ce au loc:

Numele nou al companiei: Sectigo in loc de Comodo CA pentru a distinge clar noua companie fata de predecesor.

Logo nou: Sigla companiei a fost actualizata. Pana in noiembrie 2019, noua sigla ar trebui adaugata cu tag mentionand “Anterior Comodo CA“.

Brand nou: marca a fost actualizata pentru a reprezenta o securitate web mai completa.

Produse noi: toate produsele sunt redenumite pentru a le alinia noului brand: Exemplu Comodo EV SSL se va numi Sectigo EV SSL.

Totusi, in daca numele produselor se schimba, functionalitatea acestora nu necesita nicio modificare, nu este cazul de vreo reinstalare sau update. Pana cand toate modificarile produsului sunt complete, se va comanda in continuare marca Comodo.

Din punctul de vedere al costurilor, de asemenea, acestea nu se modifica.

MxHost este partener de incredere Comodo/Sectigo si va continua sa ofere aceste certificate SSL clientilor sai, adaptandu-se in timp la noul brand.

 


Lasa un mesaj