fbpx

O noua interfata Google Search pentru cautarea mobila


Google a anuntat recent, intr-un articol pe blogul sau ca urmeaza sa afiseze o noua interfata de cautare, initial pentru dispozitivele mobile. Scopul acestei moficari, asa cum afirma, este de a ajuta utilizatorii sa rapid si util informatiile pe care le cauta.

De-a lungul anilor, volumul si formatul informatiilor disponibile pe web s-au schimbat drastic – de la proliferarea imaginilor si video pana la disponibilitatea obiectelor 3D.

“De asemenea, pagina cu rezultatele cautarii s-a modificat pentru a va ajuta sa descoperiti aceste noi tipuri de informatii si pentru a determina rapid ce este cel mai util”, spune Google. “Pe masura ce continuam eforturile noastre continue de a îmbunatati cautarea si de a oferi o experienta moderna si utila, astazi dezvaluim o reimprospatare vizuala a paginii cu rezultatele cautarii mobile pentru a va ghida mai bine prin informatiile disponibile pe web. “

Cu acest nou design, brandingul unui website este mai vizibil, mai evidentiat, astfel incat ajuta utilizatorii sa inteleaga mai bine de unde provine informatia pe care o cauta.

Numele site-ului si pictograma acestuia apar in partea de sus clasamentului de rezultate, astfel incat pot fi scanate mai usor rezultatele cautarii, putand decide cu usurinta ce pagina doresti sa accesezi.

Proprietarii de site-uri pot afla mai multe despre cum sa aleaga si sa implementeze pictograma preferata pentru inregistrarile organice aici.

Initial, modificarea va fi realizata doar pe dispozitivele mobile, in zilele urmatoare.


Lasa un mesaj