fbpx

O solutie noua solutie de backup pe serverele in productie

backup mxhost

Majoritatea datelor noastre cu caracter personal sunt astazi digitale, cu atat mai mult cu cat practica obisnuita de a ne documenta cu privire la viata unei persoane este social media sau blogging-ul. Site-urile de comert electronic inregistreaza cresteri masive de la an la an, motiv pentru care acestea au devenit o sursa principala de venit pentru multi proprietari de afaceri.

Avand in vedere aceste aspecte, protejarea datelor este indispensabila. In calitate de furnizor de hosting de incredere, scopul nostru numarul unu este sa satisfacem nevoile clientilor nostri. Periodic, discutam despre backup-ul datelor si cat de important este acesta.

Pentru ca siguranta datelor este primordiala, cercetam, testam si implementam periodic noi solutii, pentru a oferi clientilor solutiile de backup care le merita. Astazi, dupa indelungi testari, am implementat pe serverele in productie o noua solutie de backup – JetBackup.

 

Ce este solutia de Backup?

 

Backup-ul reprezinta un proces de copiere constant al datelor, pentru a putea fi restaurate in cazul in care cele originale se pierd sau sunt distruse. Compania de hosting efectueaza backup-uri periodice, dintr-o data anterioara la care datele au fost valide.

Exista numeroare intruziuni prin care se pierd date, pornind de la un virus ce poate corupe informatiile sau chiar defecta hardware-ul, cat si prin stergerea eronata a acestora.

In consecinta, Backup-ul si recuperarea acestuia reprezinta o reala necesitate a intregii securitati a unui sistem. Prin aceasta metoda, va veti recupera usor si rapid datele pierdute.

 

Avantajele solutiei JetBackup

 

JetBackup incremental satisface nevoile reale din industria web hostingului prin comoditatea oferita utilizatorilor, securitate, retentie si intreaga experienta de utilizare, atat pentru administratorul serverului cat si pentru clientul final. Acesta accepta backup-uri incrementale pe serverele la distanta, permite restaurarea fisierelor si a bazelor de date direct din panoul cPanel al clientului.

Fiabilitate – Functia auto-service JetBackup permite utilizatorilor finali sa restabileasca fisierele in doar cateva secunde, indiferent de ora, fara a mai fi nevoie de interventia unui operator din cadrul  departamentului tehnic, reducandu-se, astfel, timpul de solutionare a problemei.

Costuri – pe serverele shared in productie oferim solutia JetBackup gratuita, astfel ca nu risti sa pierzi date importante, timp sau bani pentru refacerea sau recuperare fisierelor site-ului. In cazul serverelor VPS cu cPanel, aceasta solutie poate fi achizitionata suplimentar.

Scalabilitate – cu JetBackup se poate restaura doar fisierul individual dorit, cum ar fi doar baza de date sau email-urile, fara sa fie nevoie de restaurarea intregului cont cpanel.

Functionalitate multipla – prin functiile sale, JetBackup satisface atat nevoile furnizorului cat si ale utilizatorului final.

In calitate de parteneri, MxHost ofera serviciul JetBackup gratuit pe serverele shared in productie si contracost pe serverele VPS sau serverele dedicate, serviciu ce indeplineste conditiile GDPR.

Mai jos regasiti un tutorial pentru restaurarea fisierelor cu JetBackup.

 

 


Lasa un mesaj