fbpx

.ORG – domeniul care face diferenta


Pentru multe organizatii, mai ales cele non-profit, alegerea unui nume bun de domeniu este esentiala pentru a se reliefa in mediul online si pentru a-si face cunoscut domeniul de activitate, pentru atingerea scopului.

Increderea este o piatra de temelie pentru orice organizatie care activeaza in meniul online, astfel ca cercetarile arata ca domeniul .ORG este alegerea ideala pentru acest timp de activitate. Bineinteles, organizatia nu trebuie sa fie una non-profit ca sa poata inregistra un domeniu .ORG. Aceasta extensie este deschisa publicului larg, poate fi inregistrata de oricine are misiunea de a deservi diferite tipuri de organizatii, dupa cum insusi diversitatea utlizatorilor acestui domeniu o demonstreaza.

Fiind o extensie care se aliniaza cel mai bine la scopul unei organizatii, domeniul .ORG ramane al treilea cel mai cautat din lume, alimentand milioane de voci si inspiratii, de peste 30 de ani.

Iata 2 motive importante pentru care sa alegi .ORG pentru organizatia din care faci parte:

.ORG inspira incredere – prin satisfacerea nevoilor specifice ale comunitatii necomerciale pe parcursul celor 30 de ani, .ORG a creat o reputatie de incredere, ca un loc in care binele social se intampla in mediul online.

Diversitate – O mare varietate de organizatii, institutii de arta si cultura, interprinderi sau persoane cu o misiune sociala buna se bazeaza pe .ORG.
Diversitatea domeniului sustine multe comunitati diferite care doresc sa aibă un impact pozitiv asupra lumii.

Atunci cand alegi numele de domeniu, trebuie sa fii atent la valoarea pe care o aduce in misiunea activitatii tale. Domeniul poate fi un avantaj pentru tote interprinderile, indiferent ca sunt mici sau mari. Poti inspira lumea si sa te conectezi cu aceasta in mediul online, cu domeniul .ORG!


Lasa un mesaj