.PAGE – start unei pagini web securizate

page-domain

.PAGE este disponibil pentru inregistrare. Similar cu .APP, extensia .PAGE, are reguli de securitate mai stricte decat alte extensii de domenii. Practic, domeniul .PAGE trebuie sa aiba conexiune securitata de tipul https://, ce poate fi activata prin instalarea unui certificat SSL.

Prin obligarea proprietarilor de website-uri .PAGE sa isi securizeze site-urile, Google vine in ajutorul fiecarui vizitator, oferindu-le o mai buna experienta online si o navigare mai sigura pe web. Pe de alta parte, din prisma proprietarului de site, acesta securizeaza datele site-ului si ale utlizatorilor, oferind astfel incredere si siguranta sporita.

Asadar, atunci cand achizitionezi un domeniu .PAGE, pentru o mai buna configurare si activare rapida, se recomanda achizitia unui certificat SSL. In afara de acest aspect, nu sunt alte restrictii de utilizare ale unui domeniu .PAGE.

Ca domeniu de activitate, .PAGE poate fi utilizat de un spectru larg de utilizatori – librarii, cluburi de carti, blog sau promovarea celui mai recent proiect online.

TLD usor de memorat si generic, .PAGE este ideal pentru a afirmarea prezentei online din orice domeniu de activitate. Exploreaza mediul online cu .PAGE, acum la oferta promotionala de 39 euro+tva/an.

Lasa un mesaj