fbpx

Peste 1 an de la aparitia extensiei .CLUB


Extensia .CLUB are mai mult de 1 an de la prima aparitie, fiind unul dintre cele mai de succes TLD-uri, cu peste 200.000 de inregistrari. In comparatie cu toate celelalte noi TLD-uri, la nivel international, .CLUB este a patra extensie cea mai inregistrata, avand, in prezent, 228.000 de inregistrari. Potrivit statisticilor, inregistrarile sunt distribuite la 73.000 de registrari din 128 de tari.

Prin urmare, extensia .CLUB este cea mai populara in randul noilor TLD-uri. Se pare, peste 400.000 de pagini web sunt active sunt acest domeniu.

Domeniul .CLUB pare a fi o extensie usor de memorat si semnificativa in acelasi timp, stand la baza unei comunitati ce are o pasiune sua un hobby. Cooperand cu industria cinefila si muzicala, extensia este apreciata de marii artisti si celebritati din aceasta industrie.

La sfarsitul primului an de existenta, .CLUB are de-a face prima data cu reinnoirea. Se speculeaza a se prelungi un procent intre 70-90% din totalul inregistrate si sa se inregistreze cel putin la fel de multe domenii cu aceasta extensie in anul ce urmeaza.


Lasa un mesaj